Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kārtējais apokalipses burbulis, jeb tomēr…?
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Te krievu cilvēka versija par AES un elektŠ—ības zudumu
GoogleYouTube
[youtube]
[youtube]
[youtube]
[youtube]
Tam šovam btw ir vairākas epizodes.
Tur apgrozās jūsu līmeņa “astronomi”… ko tad es, man šo augstāko apgaismību nesaprast, spītīgi turos pie fizikas un veselā saprāt…
lielas
P.S.Labāk šeit. ->
ES apgalvoju, ka tā nav. Kāpēc gan neticēt, ka Zeme ir plakana? Tiem džekiem tajā lapa ir daudz ticamāki argumentiu nekā jūsu nožēlojamos linkos par planētu X.
Bet ko nu es te peros, varbūt saderam uz kasti aliņa. ka 17. oktobris būs tikpat ikdienišķa diena kā jebkursa cita rudens diena. Es sev jums par prieku atdzīvināsu šo topiku gan 17 oktobrī, gan, mēģināšu atcerēties to izdarīt, 2013 gada janvāri, es pilnīgi noteikti gribēšu redzēt, kadu dziesmu jūs tad dziedāsiet.
– Astronomi visapkārt pasaulei karsti apspriež šo scenāriju. No tiem, protams, ir dafiga cilvēki, kas ar kosmosa izpēti nodarbojas vairākus gadu desmitus…
– Ekstrēmie laikapstākļi un dabas kataklizmas visapkārt pasaulei.
– Masveidu putnu un zivju izmiršana
– Polu nobīde
– Teorijas sakritība ir daudzām reliģijām (kaut vai tie paši lielie plūdi)
Noskaties vismaz to NASA`s video, kurš instruē visus darbiniekus ar ģimenēm apspriest rīcības plānu ekstremālās situācijās, būt gataviem, pārtikas rezerves u.t.t. Policija tak nevienu neinstruē kā pareizi rūpēties par mājdzivniekiem? Ar šo stulbo jautājumu es gribēju teikt, ka katra institūcija darbojās savā sfērā un ja NASA izsūta šādu video saviem darbiniekiem, tad es ņemot vērā citus faktorus arī attiecīgui velku paralēles…
Un loģiski, ka ir daudz spekulāciju un pretrunu teorijās, par cik viņas ir diezgan daudz, bet skaidrs ir viens, ja tavā argumentu klāstā ir “bet NASA`s grafikā nekas tāds nav”, tad nav brīnums, ka tik ļoti oponē šim visam.
Par tiem attālumiem joprojām neesmu pačolējis, bet lūk citāts par to kapēc nevar redzēt:
“Gravitational lensing
When we see this brown dwarf star? It all depends on it’s mass – which we still don’t know. The bigger the mass, the later we’ll see it. The smaller the mass, then we will see it much earlier. I know this doesn’t make much sense, but it has to do with the gravitational lensing effect, and how a large mass wraps light around itself – essentially, cloaking itself.
This object is still shedding itself of protons (over 1000’s of years), and this is why our Sun is much brighter than we’ve ever seen it. We have to deal with double the amount of protons being emitted now. This object may have already transistioned from a brown dwarf to a dark star. The longer it stays in existense, this the darker and more dense it becomes.”
Uz brīdi aizmirsti palnētu X, vienkārši pastudē, kaut vai, populārzinātniskus rakstus par kosmosu, par astrofiziku, par kosmosa ķermeņu attālumiem to mijiedarbību, kaut ko pilnīgi nesaistītu ar šo mīklaino planētu. Un ja pēc nedēļas studijām tu vēljoprojām ticēsi šai planētai, tad padiskutēsim, tad varbūt no tevis būs dzirdami kādi jēdzīgi argumenti, nevis anekdošu krājumi.
Vai, ja esi pa slinku, vai pa dumju, lai kaut ko pamācītos – vienkārši saderam uz kasti alus, ka 17. oktobrī šī sasodītā planēta ar visiem tās pusķertajiem ļautiņiem turpinās griezties savā ierstajā ātrumā un nebūs ne miņas no kaut kādas mistiskas planētas.
Anyway, tās derības man ir lose – lose variants pie jebkura iznākuma, taka nav manās interesēs derēt. xD
20112012
Bet par to neizprotamību es gan vairāk ticu ka vismaz puse no neizprotamības ir webcam radīta 😀 Galu galā tos viģikus taisa skatītāji no siltām mājām, nevis tie, kas tur strādā tajā stacijā.
Otrām kārtām – nejau tu tiešām ieliki to video kā kaut kādu argumentu? Varbūt to “vispārzināmo patiesību” pamato arī kāds cits – nopietnāks materiāls?
Citāts no wikipedijas: “Twenty-six countries ended up reporting approximately ten thousand crop circles, in the last third of the 20th century”. Š itiem fermeriem ir jābūt ļoti daudz brīvam laikam ,superīgām treniņnometnēm un vispasaules tīklam, ja viņi ir spējīgi paveikt ko tādu…
Preses relīzes