Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Kārtējais sievietes atklājums par vīriešiem….
- This topic has 6 atbilžu, 7 voices, and was last updated pirms 17 years, 2 months by
Lords.
-
AutorsIeraksti
-
24. Sep, 2008 at 06:20 #183710
Loading
ParticipantMan šādi domu graudi jau apnikuši. Gan no vienas puses (sievietes ->vīrieši) un otras puses (vīrieši -> sievietes). Bet palasīt humoram jau var 🙂 24. Sep, 2008 at 09:32 #183711samurajs
ParticipantNav nekādi domu graudi – dzīves patiesība. Tās, kurām pret to visu iebildumi – paliek vecmeitās! :D:D:D 24. Sep, 2008 at 13:47 #183712Mr.Death
ParticipantZiniet tauta kas ir pats interesantākais? Tas ka vecenes burtiski pievelk tādi veči, kā magnēts. 😀 Bet es, vecpuisis, kas 90% neatbilst tam ko aprakstīja Graafiene (ja neskaita šņabi un pīpēšanu) – nevienai tā lāgā arī neinteresēju (varbūt nemāku liet ūdeni acīs kā to citi dara?) 😀 TV jau ar mani nav draugos aptuveni gadus 4 vai 5cus, datorspēles arī kāpināti esmu pilnībā atmetis, un pašlaik būtībā visu laiku esmu izslāpis kaut vai pēc vienkāršas patusēšanas draugu lokā, baļļukiem, tusoniem. Kā man patrāpās kāds pabrīvāks brīdis un kādam kaut kur kaut kas notiek – momentā dzenos sastādīt kompāniju un izpriecāties 😉 (nē es neesmu alkašs) Laikam jau tā tam vnk jābūt. Kad palikšu par resnu tusnējošu spalvainu onkuli, sēdēšu pie teļļuka un sūkšu alus, bļaujot “Mīļā Atkorķē”. tad es varbūt kādai arī piesaistīšu uzmanību 😀
24. Sep, 2008 at 18:59 #183713shady
ParticipantQuote:
* Otrais atklājums: viņš vienmēr grib ēst!Kad viņš ar frāzi: “Vai mums ir kas garšīgs?” skatījās ledusskapī 10 minūtes pēc pusdienām, man viņam gribējās iespert.
=> Nē, vīrietim laikam nav jāēd, ne? Un ir pilnīgi normāli vēlēties kaut ko garšīgu…ar šādu frāzi vīrietis cer, ka viņa mīļotā sieviete ir kaut ko nopirkusi/uztaisījusi, kas nav ikdienas pamata ēdiens.
Quote:
* Trešais atklājums: viņš slēpa zeķes.
=> Tas ir tāpēc, ka nākošā dienā viņš tās vilks atkal kājās, bet lai vizuālais tēls (un varbūt nedaudz smakas) nebojātu harmonisko dzīvi, tad tās tiek nobīdītas no redzes loka.
Quote:
* Piektais atklājums: viņš prata klusēt.Viņš spēja veselu vakaru nosēdēt, blenžot televizora ekrānā un neizdvest ne vārda. Ja viņam dotu vaļu – viņš, cilvēks, kurš zināja divas valodas un kuram bija augstākā izglītība, iegrožotu saziņu ar mani trīs frāzēs:
a) “labrīt, dārgāâ€,
b) “kas mums ir vakariņās, mīļāâ€,
c) “nāc pie manis…â€
A? Kas tev nepatīk – neizpratu pārmetumu… Ar TV vai PC var komunicēt bez valodas, ja vien nav ieviesta balss vadība, kas nav tālu tikusi savā attīstībā…
Quote:
* Septītais atklājums: viņš greizsirdīgi sargāja savu teritoriju. Viņa īpašumā skaitījās:a) vieta pie galda,
b) mīļākais krēsls.
=> Aizmirsi pateikt, ka arī vieta pie datora skaitās svēta..Quote:
Es robežas nepārkāpu. Sievišķīgā intuīcija man teica priekšā, ka labāk netīkot uz vīrieša troni, viņa svēto krūzīti un majestātiskajām čībām.
=> Ja vien manejā saprastu šo atklājumu….vienmēr manu krūzīti atdod, kad atnāk mīlotais tētis..citreiz pat ļaunāk – liek arī izdert tukšu, lai to varētu atņemt…
Quote:
* Vienpadsmitais atklājums. Viņš neatcerējās mūsu svētku datumus!!!
=> Nekad neesmu tam sekojis līdzi (galvenais nepalaist garām savu jubileju), arī vārda dienas kalendārā nelasu…24. Sep, 2008 at 19:00 #183714normis_161
ParticipantLaikam Grāfienei apnika tas, ka vislaik sievietes tiek apceltas… 😀 Bet vsp intresanti bija palasīt arī kaut ko tādu par vīriešiem. 24. Sep, 2008 at 23:29 #183715Lords
ParticipantPelēkais Latvietis! 😀 Par to TV un Sport akanāliem – tik banāli! -
AutorsIeraksti
- Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.