Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › kārtējas vēlēšanas
Latvāņvienotīb tikai spēj nokopēt nosaukum. Tātad – Plaģiātība.
Jaunais nosaukums vispār smieklīgs. Jaunā Vienotība. Pat sauklis bij gaidām labāks. Tjipo – tagad mēs ieskausim problēmu no visām pusēm, un risināsim. Tā vietā – SIA Vienotība-1.
Atgādina Oms-1, Vega-1, Vectra-21.
Brīnos kā ZZS nemaina nosaukumu uz 1.ZajeBiS
KPV ir Slešera projekts!
O! Davaj faktus! Ja ne – nogriezīšu tavu speķi.
KPV ir Slešera projekts!
Balsojiet par attīstibai par!
Nav īsti ar ko nomelnot? Konkrētus pierādījumus vai pamatotas
Attīstību balsot netaisos, jo esmu pārliecināts, ka tās seja nepildīja solījumus. Šo to labu varbūt ir izdarījis, bet saskatu daudz vairāk ko apzināti sliktu. Man nepatīk azartspēļu vietu atbalstītāji, nepatīk mistiskas naudas plūsmas un netīšām biezo tieksme atbalstīt. Lielāko valsts problēmu neredz. Tātad tā ir izdevīga un to nerisinās. Attīstība un inovācijas ir viena lieta, kas var notikt gan labā gan sliktā virzienā. Gan nazi, gan atomreakciju var izmantot gan labiem gan sliktiem mērķiem. Viss atkarīgs no to izmantotāja. Un tā līdzšinējie darbi manām nāsīm nelāgi ož, tā nākotnes plāni visticamāk netiks izpildīti.
Labāk tomēr par Kaimiņu, tam ir racionālākas idejas un konkrētāki skaidrojumi. Nu, kā cilvēks, protams, viņš ir viena dzīvnieka vārdā saucams, bet tas ir politiski maznozīmīgi, tik traucējoši pašam.
Pagaidām es neredzu citus neatkarīgos kā tikai KPV.
Ja jūs redzat – nu neslēpiet!
Vel pirms tām ārkārtas vēlēšanām bija par ko balsot (Ražotāju Latvija). Bet KO jūs darijāt? Ievēlējāt zagļus! Stulbi filozofējot un pļūtot, Saimā augstus sūdus celt.
Pārējie komuņakas labi nomaskējušies 😀
Ždanokai neļauj kandidēt jo viņa izrādās bijusī komuņaka. Nu atkal sāksies jauns kampaņas vilnis – “latvieši krievus apspiež” 😀
Pārējie komuņakas labi nomaskējušies 😀
Kamēr “čekas maisi” nav atvērti, priekš manis visi ir komuņakas un čekisti, galvenokārt čekisti.
“.. Turklāt, kā norāda Vīķe-Freiberga, aptuveni 90 procentos gadījumu aģentu kartītes saturot tikai norādi uz personas vārdu bez jebkādas norādes uz to notikumu kontekstu, kādā šis vārds ir parādījies VDK kartotēkā. Līdz ar to šāda informācija nav uzskatāma par pilnīgu un var izraisīt tās ļaunprātīgu izmantošanu. “
Vai pēc šitiem pagājušajiem gadiem vispār ir vērts maisus vērt vaļā, visi “lojālie” jau sen ir izņemti!
Nu Ždanoka kandidētu vai ne – attiecīgo partiju elektorāts ir zināms un diezgan nemainīgs. Bet ja domāt nespējīgie (un tādu diemžēl ir daudz) balsos par KPV – tā jau ir traģēdija.
Tātad tu būsi starp tiem dauņiem kas balsos par ZZS/NA/vienotību?
Pastāsti kapēc.
Tātad tu būsi starp tiem dauņiem kas balsos par ZZS/NA/vienotību?
Pastāsti kapēc.
Ja tu, pirms komentēt, būtu izlasījis manu 14 augustā 18:25:59 rakstīto, redzētu manu viedokli. Vēl nebrīnos, ka tādi kā klucis, albertino u.c. klauni domā par KPV, bet tev tomēr, vismaz datorlietās, smadzenes strādā normāli. Acīmredzot politikā un ekonomikā gan ne. Laikam jau būsi agrāk balsojis gan par Zīgeristu, gan Jauno laiku, jo pirms pirmajām vēlēšanām jau tie leiputriju solīja. Un nē – ne par tiem, ne vienotību, ne ZZS neesmu balsojis :D.
Kaimiņš ≠ Racionālas idejas un konkrēti skaidrojumi. Sasmīdināji. 😀 Neaizmirsīsim Kaimiņa “Tu zini, kas es esmu?” augstprātību, viņam pajāt par parastajiem cilvēkiem.
Piemērs, akurāt šeit derīgs. Kaimiņš uzdeva racionālus jautājumus par atvērtā koda programmu nelietošanu valsts iestādēs. Neērti tie jautājumi bija, neviens pat atbildēt nevīžoja. Tikai blā blā blā.
Par viņa izturēšanos, jā, jau minēju. Nav forši, bet ne jau tautai ar viņu kopā jādzīvo. Viņam nav pajāt par to, ko tautai vajag. Ja viņa intereses daudz maz saskan ar manām, tad man viena alga, vai tas dēļ empātijas vai matemātikas.
Lielākajai daļai politiķu ir tiešām pajāt gan par tautu, gan tās vajadzībām, tie ir to nez cik reizes atklāti demonstrējuši.
Ja tu, pirms komentēt, būtu izlasījis manu 14 augustā 18:25:59 rakstīto, redzētu manu viedokli.
Tāds patukšs tavs “viedoklis”. Ar KPV esmu sazinājies. Viņi ir ieinteresēti izbeigt to budžeta naudas ķērnāšanu IT jomā. Un jau ir apšaubijuši izķērnāto naudu Saeimas sēdē un E-veselības tajā tur “sapulcē”.
Vai tevis pieminētie, nez, profesionāļi, ir kautt reizi to darijuši?
Balsot par kadru tikai tapēc ka viņam ir kaukāds RTU diploms = stulbums!
Ļoti labi.
Nē, cilvēki ir noguruši no naida un mākslīgi izraisītām nesaskaņām, kas paredzētas, lai novērstu uzmanību no latvisko partiju pārstāvju nelikumībām un stulbuma.
Par kurām ne latvisko partiju nesaskaņām tu runā? Vienīgais, ko te sapratu, ir nelikumības. Un kādu stulbumu tieši tu domā?
Preses relīzes