Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › kārtējas vēlēšanas
°Ko tu tam dornim skaidro-tas ir uzpirkts vai radinieks lai aģitētu…Tu paskaties ko tas utte dara-liek priekša visas dzeltenās preses melus…. UN paskaties ko Kaiminš dara -reali braukā un velt savu laiku un smalki izskaidro kas un kā…a šī utte liek galda par partijas sazagto naudu viltus uzpirkto informatīvo sfēru! Nez kadam dornim jābūt lai tam ticētu-nav nekadas algas ne pabalsti ne pensijas….iznēmot patreizējiem valsts baditiem!
Tā nav dzeltenā prese, bet gan oficiāla statistika no statistikas pārvaldes. Par KPV balso tikai tādi cilvēkiem, kuriem nav augsts izglītības līmenis, jo nesaprot, kas aiz tā slēpjas. Viena lieta ir staigāt ar kameru un bļaustīties uz visiem cik viss ir slikti, bet pavisam cita lieta ir uzņemties atbildību un vadīt valsti. Tiešām domājat, ka caurkritis aktieris, izbijis jurists+aktieri, mūziķi, kas nekad nav bijuši valsts pārvaldē spēs vadīt valsti?
Latvijā dzīvē iet uz augšu, ja vien ir rokas un kājas pareizā vietā, esi izglītots un galva strādā. Kā piemērs ir mūsu politiķis Hosams, kurš ir iemācījies latviešu valodu, izglītojies un dzīvo labklājībā Latvijā. Paskatieties!!
Nez kā to pazistamo cilveku vērtēt kas balsos par KPV ar divām augstākājam …50 gadu vecumā-nez vai viņam aizgajis ciet !!!!?Ko tagat teiksi!?
Par vienotību runā reāli darbi, nevis populisms!
Vienotības Labklājibas ministra vadībā panākts no oktobra pensiju palielinājums!
Vienotības izglītības ministra vadībā, skolotājiem tiek pielikti 30 eiro pie algām! Alga sasniedz jau 710 eiro
Šis ir līdzvērtīgs, tiek saukts par jenotbotu
Uzrodas apmēram dažus mēnešus pirms Saeimas vēlēšanām, pašvaldību vēlēšanām un ES parlamenta vēlēšanām.
Un sāk flūdot par tēmu – cik mēs labi, bez mums nebūtu nekā, tātad nu jūs, lumpeņi-vēlētāji, taču saprotiet par ko jābalso?
Pārdevies par Jūdasa grašiem, lai jenotu cēlo mērķu vārdā nestu proletariātam vienīgās un patiesās vērtības.
Uztvert nopietni nav vērts, bet var patroļļot 🙂
3Dklucis, Tev ir gadījies dzirdēt par kremļabotiem?
Šis ir līdzvērtīgs, tiek saukts par jenotbotu
Uzrodas apmēram dažus mēnešus pirms Saeimas vēlēšanām, pašvaldību vēlēšanām un ES parlamenta vēlēšanām.
Un sāk flūdot par tēmu – cik mēs labi, bez mums nebūtu nekā, tātad nu jūs, lumpeņi-vēlētāji, taču saprotiet par ko jābalso?
Pārdevies par Jūdasa grašiem, lai jenotu cēlo mērķu vārdā nestu proletariātam vienīgās un patiesās vērtības.
Uztvert nopietni nav vērts, bet var patroļļot 🙂
Tā pat kā ZZS sodien izgāzās pirmsvelešanu debatēs par tiem kas aiz robežas….ķipa medecīna esot sakārtota”lielākā dirssssaaa nevar būt,bet muld acīs skatoties!-Kā tur tauta izrādīja apmierinātību-karoč razpizģejiem vāks
Vēl par darbiem!
Vienotības izglītības ministra vadībā, skolotājiem tiek pielikti 30 eiro pie algām! Alga sasniedz jau 710 eiro
Trullalla trullallā nu ar truli jums jabraukā…..
Dzīvojam ar vien labāk.
Lai arī politiskas diskusijas nekad nebeidzas labi un labāk tajās pat neiesaistīties… Tomēr gribu piebalsot betonam – jebkurām cilvēkam, kuram ir kaut kripatiņas saprāra, balsos par KPV. Un pelēkā masa, kas domā ka kaut ko saprot – balsos kā parasti un turpinās īdēt, ka viss ir nslikti, nav algas, sūdīga dzīve utt. Nu kā jau parasti tas ir – neko mainīt savā dzīvē negrib, kur nu vēl par valsts kopumu domāt….
Pārējais gandrīz
Nu Jums mūžīgā čīkstēšana un vaimanāšana. Nu nav Latvijā viss slikti. Nav citās zemēs tā lielā laime un pārticībā. Paskatities kā dzīvo Āfrikā,Āzijā. Esam attīstīta valsts salīdzinot.
Dzīvojam ar vien labāk.
Protams ka nav slikti -tik japiespicē un piespicēšan notiksies 6 oktobrī -kur miets paliks ar vien smailāks,atkratoties no valsts izzadzējiem-ka ZZS,Jauna vienotība,Saskaņa….Ja nošiem tiksim 200% nost tad mieta smaile būs pietiekoši smaila ka tās partijas pārstavjus varēs uz viņa sēdināt !Tad ar varēs teikt ka Latvijai nav nevainas!!!
Kamēr mēs te troļļojam, rezultāts būs klasiskais: ja KPV dabūs tik daudz balsu, ka varēs apdraudēt politmafijas labklājību, koalīcijā apvienosies kaut vai ZZS ar Saskaņu. Un viss būs pa vecam. Es patiešām nevaru iedomāties kam būtu jānotiek, lai kaut kas mainītos…
Japaprovē ir -neprovēs tad toč sanāks tā ka nīdekļi vien esam!
Es ar piekrīt Betonam…….javēl tik par KPV….-Otrs vareants ja negrib balsot par KPV tad iesaku balsot par “Jaunā konservatīvā partija” par to arī daudzi taisās vēlēt,bet es personīgi dodu priekšrok KPV….ja jau abi satiksies tad jau kas kopīgi sanāks….A ja nesanaks ne šīs ne tas tad es turpmak ar vairs nebalsošu,pofig…..
Videjā alga jau virs 1000 eiro. Vienotība- stabila attīstība!!!!
Videjā alga jau virs 1000 eiro. Vienotība- stabila attīstība!!!!
Tu pajolin apskaties kas zem taa rakst notiekas-tauta nav stulba-tuvojas atomspradiens ,valsts bandītiem hanevax:D!
Par to kā Vienotība panāks algu 1500 eur mēnesī!
Man poxuj -man pat nepietiek ar 3000….
Mūsu līderes!
Še smerdel
Kas Jūs neapmierina valstī? Kādā jomā strādājat, varu noskaidrot tur algas apmēras!
Kas Jūs neapmierina valstī? Kādā jomā strādājat, varu noskaidrot tur algas apmēras!
Es esmu Neatkarīgais strādnieks-strādāju neitrālajos ūdeņos uz kuģa par mežsargu! Mani Nodokļi aiziec uz Šveices bankām…! Pec 6 oktobra redzēs vai vērts strādāt latvijas ūdeņos!
Preses relīzes