Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › kārtējas vēlēšanas
Algas pieaugums mežsaimniecībā šī gada sākumā – 11,5%.
Tātad algas visiem jūsu nozares darbiniekiem šogad celtas par 11.5%. Izaugsme un Jūs čīkstat
Algas pieaugums mežsaimniecībā šī gada sākumā – 11,5%.
Tātad algas visiem jūsu nozares darbiniekiem šogad celtas par 11.5%. Izaugsme un Jūs čīkstat
Ko lai sak ” dornis” :D!
un tie kuri te raksta,ka strada par 400-600 eiro,paši vien esat vainigi,ka esat tadi jampampiņi,visi kurus es pazīstu LV un nav slinki, pelna ap1000ml.
Nu tieši tā, tas vairāk atiecas uz tiem kas vēl no tās aldzinas maksā padebīlos nodokļus!!!
Es protams, netaisos balsot arī par ZZS vai Vienotību – ir pietiekami partijas ar normālu skatu uz nākotni.
Kluci, Beton un pārējie domāt nespējīgie – jums vēl tiešāk ar karoti jāiebaro
Es protams, netaisos balsot arī par ZZS vai Vienotību – ir pietiekami partijas ar normālu skatu uz nākotni.
Tu Ješka-to tu labāk skaidro tiem kas vispār netaisās iet balsot,vot tad tev būs režims!
Klaji populisti , pie tam gatavi sadarboties ar saskaņu. Neticat, paskatieties Gobzema video, kur šis vislaik apgalvo, ka kpv uzvarēs vēlēšanas ar 51% un saka, ka vairākos jautājumos sadarbosies ar SC.
Visa viņu programma ir populisms. Pietam Gobzems vispār izskatās tik kā izkārtne uz vēlēšanām un nemaz netaisās uz Saeimu, jo vēlēšanu sarakstā ir ielicis sevi pedejā vietā.
Gobzems vispār izskatās tik kā izkārtne uz vēlēšanām un nemaz netaisās uz Saeimu
Un? Viņš ir premjera amata kandidāts! Viņš netaisās uz Saeimu! Un?
Cilvēki kuri balso par zagļiem un kukuļņēmējiem ir viņu LĪDZDALĪBNIEKI,to pašu jāsak par tiem kuri nebalso !!!
Lūk tādas ir algas vienotības valdīšanā!
Biju Latvijā atvaļinājumā Latvijā no Nīderlandes,bija domā palikt.Mēģināju iestāties darbā Rīgā. Pēc nodokļiem uz rokas € 700.00 Skaitiju cik īrej atlikt pārtikai,telefonam,kabelim,transportam,apģērbam, izklaidei …Nu nesanāk izdzīvot
Nu nesanāca man atrast darbu kur maksā vairāk.
Biju Latvijā atvaļinājumā Latvijā no Nīderlandes,bija domā palikt.Mēģināju iestāties darbā Rīgā. Pēc nodokļiem uz rokas € 700.00 Skaitiju cik īrej atlikt pārtikai,telefonam,kabelim,transportam,apģērbam, izklaidei …Nu nesanāk izdzīvot
Tejau pie šis valdibas ar nepaložana dzīvot-te tev javergo un jauztur siles rukši….kadas tev izklaides!!!Sagribējies nez ko te tev tikai jaexistē!
Preses relīzes