Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Kas ar CPU?
tad meginaju ielikt veco proci ar to aizgaja!
1 procis: Intel p4 LGA77 3ghz Aizgaja
2 procis : intel p4 dualcore LGA775 3.06ghz kad sledz ieksa PC iesledzas uz sec un tad uzreidz izrubas no rita vel gaja.
3 procis : Intel p4 Core 2 Duo LGA775 2.6ghz kad iesledz itka HDD aiziet utt… bet ekrans melns bet monitors nerada ka nav signala bet ir vnk stand by rezima.
Matene atbalsta sos procesorus
RAM ar meginaju mainit utt..
CPU coolers ir pieslegts!
Kada varetu but problema?
Esmu meginajis gan ar Iebuveto gan ar parasto video karti!
Vai arī tas ir tāds sadisms, kad tu liec citiem “gribēt” tev palīdzēt, un tad tu viņus prātpis ?
bet ka tas varu but ka gaja kad izjaucu lai tiritu vairs neiet??
bet tas kas man bija tgd lietots dual core vairs neiet nu 4ipa itka neaiziet vai kk tml isledzu un vins uzreiz izsledzas!
Bet ar core 2 duo ir ta ka HDD aiziet bet ekrans melns un ta darbojas visu laiku kamer neisledzu!
uz ieprieksejas matenes meginot procesoru kuru vina neatbalstija pec modela kompis iesledazas un itka aizgaja tik startejoties uzradija ka neatbalsta proci un viss!
uzmanīgi pārbaudi vai neesi saliecis kādu ķepiņ u socketā, vai kāda nepārklājas, neesi termopastu tur iesmērējis vai taml.
kā arī pārbaudi vai neesi sasmērējis paša procesora kontaktus
Itka iznemu ara ieliku C2D pameginat vai aizies tas neaizgaja un liku iekas Dual Core kas vairs negaja ! Kepinam nevajadzetu but vainigam jo ja jau vecais iet! Termo pasta ir uz visiem pietiekami daudz! Un apaksa itka ir tira!
Vienigi prikola pec pameklesu biosa Update!
Nevar salīdzināt vienkodolu P4 ar core 2 čipiem. Nu nevar.
vismaz cmosu noresetoji?
bet vispār, kāda jēga cilvēkam palīdzēt, ja viņ š visu noliedz un pienācīgi neatbild uz jautājumiem? 😀
A es arī nezinu, vai es gribu, lai kautkas tur aug.
Dual core E6600
Preses relīzes