Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Kas ar CPU?
viss ko varu ieteikt (atkārtoti, starp citu), ir noresetot cmosu, ja ar socketa ķepiņ ām viss ir kārtībā, then im out of ideas, var pabakstīt ramus, patestēt citus, ielikt citu videokarti, bet tas ir vairāk tāds kā izmisuma gājiens un diezvai ko līdzēs..
PS kā bāzētu termopastu tu izmanto? 🙂
Sadist, tev ir iespēja uz citiem kompjiem pārbaudīt tos CPU, kuri nešancē?
Vari mēģināt šito, bet tā var arī kautko vēl sajāt, itkā.
…to break a ‘boot-loop’ (assuming it’s not hardware induced – bad RAM, PSU, or ‘thermal cycling’), try the following:
hold the front panel power switch depressed until it finally quits trying to restart;
switch off the power supply – or, if no switch, unplug it;
depress the front panel power switch for twenty seconds more;
jumper, or (carefully) short the RST_CMOS pins momentarily;
unplug all USB devices, except keyboard and rodent;
PSU switch back on;
power up – first thing, enter the BIOS and do the “Load Optimized”;
hehe, šito izskatās ir rakstījis kāds ruteru konfigurētājs. Tiem darbojas 30/30/30 likums, ar kompi tev šitāds triks neietu cauri, jo CMOS clear uz plikas MB baterijas tev nestrādās. 😉
Š is ir klasisks “čakara” gadījums. Izredzētais jau principā visu pateica, varu tik piebilst, ka proci ir samērā grūti nokaut, tas drīzāk izskatās pēc kaut kāda MB vai RAM gļuka. Katrā ziņā es saktu ar RAMu paraustīšanu.
Tas, ka tev kompis uzstartējās ar otru proci arī vēl nav nekāds rādītājs – esmu gatavs likt galvu ķīlā, ka Prime95 ļoti ātri tev uzrādītu gļukus.
Jums jau 20 komentārus pēc kārtas prasa MÄ€TES PLATES MODEĻA NUMURU.
Pēc savas pieredzes varu teikt, ja pēc datora putekļu tīrīšanas kaut kas sāk neiet, pirmais ko daru veicu CMOS RESTART (restartēju BIOS-a čipu). Parasti ir palīdzējis.
Ieteikums, ja gribi tīrīt putekļu datorā labāk to ir darīt ar izpūšanas metodi un nevis sūknēšanas. Putekļusūcējs ir viena liela elektro statikas lādiņa bumba priekš elektroniskajām iekārtām.
Kā jau vienmēr visu vajag skatīt no vienkāršākā uz sarežģītāko (pēc tam nāk RAM, barošana u.t.t.). Ja nedarbojas manis iepriekš minētais, tad šaubos vai virtuāli ir ko iespējam paskaidrot.
Sadista kungs!!!
Jums jau 20 komentārus pēc kārtas prasa MÄ€TES PLATES MODEĻA NUMURU.
Pēc savas pieredzes varu teikt, ja pēc datora putekļu tīrīšanas kaut kas sāk neiet, pirmais ko daru veicu CMOS RESTART (restartēju BIOS-a čipu). Parasti ir palīdzējis.
Ieteikums, ja gribi tīrīt putekļu datorā labāk to ir darīt ar izpūšanas metodi un nevis sūknēšanas. Putekļusūcējs ir viena liela elektro statikas lādiņa bumba priekš elektroniskajām iekārtām.
Kā jau vienmēr visu vajag skatīt no vienkāršākā uz sarežģītāko (pēc tam nāk RAM, barošana u.t.t.). Ja nedarbojas manis iepriekš minētais, tad šaubos vai virtuāli ir ko iespējam paskaidrot.
1. Mates plates modeli uzrakstiju!!!
2. Puteklus netiru ar puteklusuceju!!
3. Esmu iztiriji cmos!!
4. Esmu iznemis biosa bateriju!
5. Esmu meginajis Load fail save setings biosa!
6. Esmu updeitojis biosu!
kā arī jautājumu par termopastu ir noraidījis, acīm redzot āalis arī nemaz nenojaušs vai izmanto metāla saturošu termopastu vai nē
edit: heh, nedaduz nokavējos 😀
sadist, pastāsti kā tu resetoji cmosu
Pričom te termo pasta?! Neviens procis neuzkarst tik ātri, lai nepaspētu parādīt kaut kādu bildi, pat ja viņam nav nekāda dzese. Un liekat vienreiz BIOSu mierā, tas te neko nav noziedzies.
par termopastu – metāla saturoša termopasta var sajāt mātesplati, ja tā ir uz tās trāpījusi, just saying
Ja viņš ir pārflašojis BIOSu, tad vairs nav nozīmes cik pareizi vai nepareizi viņš reseto CMOS.
Par termo pastu taisnība, bet tādā gadījumā nestrādātu abi proči nevis tikai viens.
ar to termopastu var gadīties visādi, neesmu spēcīgs elektronikā, tādēļ tikai izteicu tādu pieņ ēmumu. ir redzētas daudz pusdzīvas plates, arī tādas, kur viens rams strādā – cits nē, pieņ emu ka var vilkt paralēles arī ar procesoriem
Preses relīzes