Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Kas ar ko editē PDFus?
ieliec mākonī un tur arī rediģē. Saglabā un velc nost.
Nojaušu, ka šis variants var īsti neiet pie sirds.
Adobe piedāvā 30 dienu triāli. Ja nav nepieciešams lietot ilgtermiņā un regulāri- pilnīgi pietiek ar triāli.
Ja vajag tad var caur PHP un HTML tabulas, utt eksportēt uz PDF 🙂 Atliek tik uzkodēt.
PDF’us taisu ar PDFCreator – mazs bezmaksas instrumentiņš, nekad nav pievīlis. Bet jautājums jau bij par pdf rediģēšanas iespējām.
Ja jāveido kaut kas easy, pietiek ar maniem variantiem.
Esmu saskāries ar dažādiem projektu failiem kas eksportēti kā PDF no Autocad, u.t.t.. Ar 30+ layeriem, un visu citu iekšā – tādus cilvēkus kas kko tik neoptimizētu ir eksportējis no autocad, vai vvz no kurienes vnk. gribas pakārt 😀 Dēļ darba specifikas pirms pāris gadiem ar tādiem saskāros itin bieži – kkādi lidostu angāri, u.t.t.. ar visām komunikācijām un katru smalkāko detaļu.
Nesaprotu kapēc atkal pa PDF printeriem te aizmurgojās. Es tak teicu ka vajag izlabot esošu failu.
Piemērs –
Nu kas tur sarežģīts? Bet kaukāds online-converters kas googlē pirmais pilnīgi greizu atsūtija, un tad paņēmu no kaukāda hvz, kur pēc pārglabāšanas odt formātā bij daudz visādu style un rindkopu murgu. Varbūt docxā būtu bijis vieglāk, bet nu es negribu zagt. KingSofta beta WPS vispār 1 vienīgs gļuks, absolūti nekam neder.
Preses relīzes