Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kas ir datuve.lv juridiskais īpašnieks?
Ciktāl esmu pats noskaidrojis, tad datuve.lv tiešais vai netiešais vadītājs ir Valters Preimanis (fotogrāfs un IT drošības speciālists, dažādu uzņēmumu valžu loceklis).
Tomēr, lai juridiski tam ignorantajam un klusējošajam skudru pūznim liktu atbildēt pēc likuma burta, ir viņiem jāpiesūta vēstule kā juridiskajai personai. Baidos, ka datuve.lv nav ne SIA EUROSHOP, nedz arī SIA B2C.
Tā kā portāls datuve.lv veic saimniecisku darbību, izvietojot reklāmas un saņemot par to maksu, jādomā, ka datuve.lv darbojas kā Uzņēmumu reģistrā reģistrēts uzņēmums. Datuve.lv norādītajā reklāmas biroja adresē atrodas divi SIA – viens ir SIRTA un nodarbojas ar Nekustamo īpašumu, otrs ir ARDENTE ir akcionārus konsultējošs uzņēmums.
Izpēte, ko es veicu, norāda uz to, ka ar datuve.lv varētu būt saistīta arī tāda persona kā Andris Bieznis, kurš varētu būt fotogrāfs un partneris Valtera Preimaņa vadītajos uzņēmumos.
Datuve stāv kkur vācijā, un ar šamiem vari pamegināt sazināties caur
Š o topiku īstinībā vajadzēja veidot mirtuvē, nevis šeit.
Klau, vispār ieteikums, tu tur ilgi pēries ar šitiem indivīdiem un kopumā par autortiesībām, derētu tev varbūt kaut kādu bez tabu, tautas balsi, kādu normālu sižetu uztaisīt par šitiem visiem varžu ēdājiem.
Bet visā visumā, Notepadam strādā vairāku cilvēku komanda, kur katrs dara savu darbu, par to arī atbild. Kā, piemēram, samurajs, kurš projektā ir mums līdzās no paša sākuma – apzinīgi veic savus pienākumus.
Pats galvenais, ka viss balstīts uz entuziasmu, bet tas nenozīmē, ka entuziastam ir jādzīvo uz zem tilta:) Tāpēc ir arī reklāmas, jo sponsorēt visus izdevumus no savām kabatām būtu bik par traku – pat te, Latvijā. Neapspriežams temats. 😉
Tā kā, ja kādam vajag ko juridiski no Notepada (vai vēlas kādu sadarbību, reklāmu vai vienalga ko sarunāt), tad droši rakstiet man uz manu privāto e-pastu (
Toties foxim mieru varat nelikt par tīri tehniskām lietām (kodēšana, bugi), bet tāpat sūtat uz
Galu galā es datuve.lv lūdzu vienu vienīgu papīrīti – tagad man viņu vairs nevajag!!! Man ir viedoklis (un viedoklis nav nomelnojoša ziņa likuma izpratnē), ka tad, kad sāks celt augšā visu šajā atgadījumā iesaistīto personu finanšu lietas – atklāsies daudz kas. Piemēram, neticu, ka kāzās fotogrāfi izsniedz čekus. Bet tā ir saimnieciskā darbība, no kuras valsts pēc likuma iekasē nodokļus. Tas pats attiecas uz šādiem tādiem retušas pakalpojumiem. U.t.t., u.t.jpr.
Kā, piemēram, samurajs
Aga, es veicu savus bezmaksas pienākumus
Jo viens otrs no īpašniekiem
Preses relīzes