Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Kas mēs esam? Notepad.lv komanda
Rakstu autori – deivs001, dev, Edgars, normis-161, sid, Valodja, quizzical
Vecākie lietotāji ar moderatora tiesībām – marr, Nitro, shady, usins.
Administrators Foxsk8
Administrators samurajs
manuprāt primārais ir interesants lapas saturs
Aktīvo cilvēku skaits patlaban visur ir neliels, kā nekā vasara…
Patiešām dažas Foruma sadaļas ir tādas, ka bez tām varētu iztikt. Tika jau veidots ar domu, lai nākotnē vieglāk būtu ko atrast datubāzē.
ko juus varat piedaavaat?
sjobriid ir vnk smiekliigi – beernudaarza grupinja, kura sabljaustaas savaa starpaa un lielaas ar to, kuram kraasainaaks vaardinjsj….
mhhhhh
ps. es te laikupalaikam ielienu gariigo uzlabot
nu ljoti smiekliigi jums rakstinji, postinji un probleeminjas….
un interesanti, kas sjeit buutu mekleejams?
sjobriid ir vnk smiekliigi – beernudaarza grupinja, kura sabljaustaas savaa starpaa un lielaas ar to, kuram kraasainaaks vaardinjsj….
mhhhhh
ei, dzērusī ķirzaka- ja kas vissa izglītība sākas ar bērnudārzu (valsts noteikts) un tad attīstās. Uzskatu, ka drīz tiksim sākumskolas līmenī!
Nu redz- mēs pat tevi spējam piesaistīt. Tev vismaz uzlabojas garīgais ieraugot šo lapu! Un tātad mēs jau zinam- kādam esam vajadzigi.
mhhhhh
Eh, tu, vecais turbāns.. Es bērnudārz jau pirms dīv gād pabeidz, tā ka nedirš, āāāij
un interesanti, kas sjeit buutu mekleejams?
mhhhhh
*)Saakaas..pashi neko nedara bet chiikst un gaida ka kautko uz paplaates nesiis..kljuudaas visi itsevishkji jau no saakuma. Nav svariigi tas ko tu zini bet gan kaa tu to pielieto un pasniedz dzivee un vai vispaar veelies to un arii attiistities..vnk mazaak ar shaurpieriibu slimot vajag..
*)A ko tu vari piedaavaat iznjemot egoistisku iedomiibu? Pareizi jau kursa biedrs teica – Skaudiiba jebkuru var padariit par iedomiigu..arii tevi un mani..
*)Beernudaarza grupinja saki? Un veel bljaustaas un lielaas? Uz sho jautaajumu jaamin fragments no vienas anekdotes >> Tiitars arii domaaja..liidz katlaa izvaariijaas.. << un man personiigi pajaat to vaardu kraasainiibu..mani interesee veertiibas(patiesaas) nevis "Kruto pulveru" statusi.. ^)Ja cilveekam ir vienalga tad vinsjh izmanto ignore! Lai cik tas nebuutu ironiski bet ne tikai tiem kas lien d*rsaa kautkam bet arii tiem kas nod*rsh kautko patiesiibaa ruup tas kautkas..btw: Lamaashanaas saakas tur kur beidzas argumenti..
nopietnam
Un atceries: gudri d*rst – nav malku cirst!
nopietna saita administratoram atbilstosjss teksts, mhhhh
A man ko, boot.lv pameklēt tavus tekstus? 🙂
Nu dažus brīdinājuma tekstus jau esmu redzējis- tā raksta kādi 12 gadīgie, bet zināms, ka tev jau sen pāri 12… pusmūža krīze ne? Izpaudies noliekot citus ne? Psihologu esi apmeklējis? Zini- viņi dažreiz ar palīdz.
nopietna saita administratoram atbilstosjss teksts, mhhhh
Arī nopietna saita administrators kādreiz noraujas, it sevišķi, ja visādas apkodušās_ķirzakas no boot.lv lien uz auguma
Prātvēder, vai tavs boot.lv pēc 100 dienām kopš dibināšanas jau uzreiz bija tāds, kā patlaban?
Atveriet sadaļu”D_L VS notepad” :duno:
@zhagis: Noteikti tādu tēmu uztaisīsim, tikai nevis Notepadā, bet boot.lv!
iemet pēc tam saiti uz šo 🙂
Tas,ka jaunēkļi nesaprot gados vecākus,nav nekas jauns.Vienkārši vienai daļai ir jaspēj sagremot arī d_l paustais viedoklis.
ķirzaka, lūdzu nākošeiz neaiztiec ukraiņu nacionālo varoni, a to vēl šis tas var sanākt.
Preses relīzes