Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kas mīt tavā kabatā?
Ja Tev ir fotoaparāts, tad Tu esi zvērs.
Veidojot prezentāciju sociālajās zinībās, cenšos saprast kādēļ sieviete aizelsdamās staipa līdzi milzīgu somu, kura pārpildīta ar random stafu, turpretī vīrietis urbānajos džungļos spēj izdzīvot vien ar durvju atslēgām kabatā. Apbrīnojami.
No offence.
Viss pārējais tiek staipīts līdzi milzīgā datorsomā, kura pārpildīta ar datoru, vadiem, kabeļiem, pildspalvām un labojamiem kontroldarbiem 😀
Jakas kabatās: cimdi, telefons, cigaretes, kabatas portfelis ar mašīnas dokumentiem, tiesībām, kredītkarti, un baigo čupu visādām atlaižu un klientu kartēm, mašīnas atslēgas. Kaut kas no visa šī dažreiz mēdz pārceļot arī uz bikšu kabatām.
Jakas kabatās – auto magnetolai priekšiņa, atslēgas, tehniskā pase, USB vads priekš telefona.
Neredzu jēgu tonnu visādas drazas staipīt līdzi…
Priekšējā labajā: otrs telefons, kas mijas dažādām drazām, cigaretēm.
Aimugurē – vienā kabatā maks un otrā sīcene.
Š ķiltavas un auto atslēgas ceļo no vienas kabatas uz citu, so – šīm lietām nav konkrēta lokācijas vieta.
Pārējie ikdienas loriņi – vēl dažas šķiltavas, cimdi, salvetes u.c. figņa ir patstāvīgie iedzīvotāji mašīnas salonā.
Offtopic: būtu baigi labā lieta, ja varētu dublēt, piemēram, Maximas karti (2 kartes uz manu vārdu), lai vienu var turēt makā un otru – auto salonā 😀
Ok, par tēmu: Sauciet mani par pedantu un konservatīvu, taču lietu izvietojums kabatās nemainās nekad. Labajā bikšu kabatā- dzīvokļa atslēgas, auto atslēgas, šķiltavas un čuažļene. Kreisajā- parkings telefonam ONLY, lai cits stafs neskrāpētu displeju. Aizmugures labajā kabatā nauda, un kreisajā- karšu maks.
Jakas iekškabatā man ir cigarešu paciņa un auto magnetolas panelis. Jakas otra iekškabata pilda bufera lomu- tanī ik pa laikam parādās un pazūd visneiedomājamākās lietas.
Žakete – ārējais cietnis ar smuki ielocītu kabeli, tālruņa lādētājs/USB kabelis, rezerves pildspalva. Krūšu kabatās ir vēl USB modems, Š veices nazis un šķiltavas (gadījumam, ja es tieku izmests uz vientuļas salas, un, jā, es nesmēķēju).
Jakas kabatā – nauda aliņam un hauža atslēgas.
Izklausos pēc weirdo, vai ne? 🙂
Jaka – atslēgas,, salvetes, tic-tac, ibumetīns, atstarotājs un cita maza draza.
Bikšu kreisā kabata – maks.
Un tas arī viss, ko nēsāju līdzi. 🙂
Mēdzu lietot arī somiņu, jo vajag plānotāju un citus dokumentus līdzi.
Vairāk itkā nekas nav vajadzīgs… Janu dažreiz visādi citi sūdiņi..
makā – microSD atmiņas kartes pārveidotājs, ibumetīns, apliecība, kartes, viens protokols, dahuja čeki, nauda!
Viss kas vajadzīgs!
Krekls: Mobilais, pildspalva; Piezīmju papīrs, USB 2Gb (+ dažreiz 16Gb), cigaretes (vasarā- pavasarī, ziemā un rudenī tās ir virsjākā vai mētelī).
Jakas kabatas: abi telefoni, etvija, sīcene
Preses relīzes