Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kas mīt tavā kabatā?
Un pats galvenais, kas, skatos, nav nevienam no augstākrakstījušiem – kabatas lakatiņš 🙂
(protams, netiek izmantots puņķu šņaukšanai, bet mani bērnībā mācīja, ka īstam vīrietam vienmēr jābūt pie rokas kabatlakatiņam)
Vai varbūt tas šķiet loģiski un normāli, ka. piemēram, dodoties ārā ar sievu uz kādu pasākumu. kino, teātri vai dodoties uz darba tikšanos – ir jau jāieplāno pīpauzes vietā sex ar sievu vai kādu kolēģi, sadarbības partneri, apkalpojušo personālu? (Vai varbūt ar visiem kopā?)
Nē…nu…man jau nav žēl, ka jūs to darat tualetēs, publiskajā telpā, parciņā uz (vai zem) soliņa, liftā…Galvenais uzmanieties šajās dienās – ārā ir auksts, apsaldēsiet un vairs nevajadzēs nēsāt līdzi prezi…
Es dodu priekšroku savādākiem apstākļiem, atmosfērai. komfortam, kur nav nekas jāmeklē makā vai bikšu kabatās.
“Vai nu nēsā, bet dikti sarkst par to, vai nu… tur vairs nav ko zaudēt (Salasīts pilns venēriskais komplekts)”
Jo pēc tava teiktā sanāk, ka vai nu es slēpju, ka nēsāju līdzi prezi, vai esmu slims ar drazām.
Preses relīzes