Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Kas noticis ar boot.lv?
Ilgi nebiju te bijis, drūmi. Datuvi nonesa dauņi kā klucis, šai lapai ar tūlīt kirdik.
Būtu jau labi, ja visi boot.lv foruma lietotāji pārvāktos uz šejieni.
Te tie diegabikši nenāks -kautgan viens no turienes te pat tas tur rotējošais jefiņš augstāk kautko pasmakoja” jo redz te neesot kārtīga administrācija,nebanojot par taisnību – Tur vis notiek par blatu,nepatīk naxren izdomā iemeslu
Nekādas izmaiņas tur nemanu.
Un kas tad ir noticis ar boot.lv forumu?!
Nekādas izmaiņas tur nemanu.
Nuja ka tai dorņu midzenī nekas nav mainījies….Laiks iet,bet kā vecie zābai tur smird tā ar laikam nosprāgs smirdot!
Braunam trūkst vārdu…
Aizmirsushi kaadi pashi kaadreiz bija. Un speciaali tiem vecbiedriem kas lecas shitas video:
Nav svariigi cik krutaas domaas par sevi esiet. Ja necieniisiet citus kaut pamatliimenii tad pashi varat netikt cieniiti. Spogulii biezhaak skatieties. Bet kaa man radinieks kas aizgaaja teica “Taadiem kaa jums tas viss jau bija bet mums tas viss veel tikai buus”. Un shoreiz neizdzeesisiet shaadu postu. Cenzuura sheit nav atshkjiriibaa no turienes.
Edit: ā, tikai tagad blakus postu izlasīju.
Man izskatās, ka tur viss darbojas kā parasti.
Tur vis darbojās …tikai prēkš atiecīgiem lietotājiem….Gudrītis gudrajam stāst kā pareizi laizīt pakaļu…Ja kāds uzpeld no arpus Rīgas ,rādiusa ap 40 km.tie vair neko nesaprotot un tos naxren meiģin noknābāt…A izrādās šie nav švakie puikas,šie šiem saliek Vafeles aiz vaigiem– Tad piepūstiem vaigiem raust bana pogu :D!
Sliktā ziņa tāda ka vietējam idiņam vēl joprojām nav apnicis kačāt šizofrēniju. Līdz līmenim vispāratzīts idiots šams ir ticis pārliecinoši, drusku jāpaciešas līdz God Level. Būs kandidatūra ko likt kurkuļa vietā par adminu kad to netāpi$to vardi uz sutkām iesēdinās par viltus ziņu izplatīšanu.
Ir jau baigi žēl, man boot dēļ foruma patika. Tur daudz ko varēja uzzināt un paprasīt padomu. Pat nezinu nevienu līdzvērtīgu forumu Latvijā. Tai tautai , kas sēdēja boot vajadzētu kaut kur pulcēties, varbūt varētu nākt uz šejieni?
Padomu var paprasīt visur, tikai jautājums ir par to, vai Tev kāds sniegs atbildi. Šis forums ne ar ko neatpaliek no būta.
Preses relīzes