Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Video sadaļa › Kas tad īsti labāks? Beryl or Vista defekti??
[youtube]
Un vēl mazs salīdzinājums!
[youtube]
Un tad vēl…
[youtube]
😀 un kas tagad? izdarat secinājumus… ko M$ pārstāvji darīja šos 5 gadus???
Bet ir smuki un labi var uztaisīt pohazuku- tā vieglāk piesaistīt jaunos user linux`am jo visi domā- nu tik būs efektiņi!
Kubs un ļumīgie logi ir bezjēdzīgākās beryl fīāas.
Nezinu kā jūs, bet man beryl ir darba rīks, nevis bling blings.
Segmenta palielināšana apvienojumā ar transparentitāti ir tieši tas ko man vajag,
lai precīzi sagrieztu html no psd. Bet kubs un ļumekļi ir tikai traucēklis.
+ programu nodroshinajums mazs + komunikaciju iespeeju maz
Diemžēl šādas muļķīgas iedomas ir iesakņojušās daudzos cilvēkos un ir jāpatērē laiks, lai ieskaidrotu pretējo..
Programmu klāts uz *nix ir vairāk nekā vajag => līdz ar to arī komunikāciju iespējas ir ne mazāk kā uz win.
Debian distributīvam kompilētās programmas vien ir uz 18000.
Š eit piemēram mazs portu saraksts prekš fbsd:
Piemēram: Irc (135) — Internet Relay Chat utilities.
Nu es necinu cik irc klientu ir uz tava PC {iespējams, ka tev ar 135 nepietek} – man pietiek ar vienu. {un tāpat arī ar citām programmām – reāli pietiek 1-3prg uz attiecīgo prg klasi}.
Ak jā, teiksi, ka vo vienam distributīvam ir tik, tad otram tik + ka nav vienotības starp distributīviem..
=> muļķības, ja vajag, tad var konvertēt no viena distributīva kompilēto paku uz otro, piemēram, no rpm un deb.
Bet parasti visu vajadzīgo var atarst jau savā distributīva pakotņu ssistēmā vai sameklējot gūglē source kodu attiecīgajai programmai un to nokomplilējot..
P.S. – Ir vel TEV kāds mīts, kurš radies līkrocīgu windowistu viendienu pētījumā par linux, kuru vajag atspēkot?
P.S.S. – Ja arī ir kāda unikāla programma, tad to tāpat varētu noemulēt {sliktākā gadījumā ar visu win}.
Zināt, ko dara domājošs
Ir savi plusi un mīnusi abiem, tāpēc nenolieku nevienu, bet veiksmīgi lietoju:)))
Kā reiz viens gudrs cilvēks teica: “Ja pērk windows, tad tikai tā sourci”.
Pati par sevi kā OS Windows nebūt nav labākā pasaulē, uz augšu to velk labāks softiskais atbalsts. Un tas jau nav Microsoft nopelns.
Bet viss noteikas, par ATI kartēm jau gaidāms būs atbalsts:
=>
Protams, videokartes nav vienīgā hardwariskā komponente, bet *nix ar katru gadu aug augumā un drīz atjēgsies arī pārējie draiveru izstrādatāji.
Preses relīzes