Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Kas tik mūsdienās nepiesakās darbā…
Tagad šie IT speci darbā nekautrējas pieteikties. 🙂
Bet šitas jau nemaz neatpaliek 😀
😀 ne nu tas ir calis…
jo man liekas, ka tik debīlus cilvēkus nav iespējams atrast
Vai tad? Man jau šķiet, ka nekur nav pat jāmeklē – arī tepat tādu ir pārpārēm – gan rakstības, gan domāšanas ziņā ne ar ko īpaši no CW autora neatšķiras, pat prasmes un vaļasprieki pilnībā sakrītoši.
(man domāt, ne nu gluži bez vainas pie šitādām sekām ir “trekno gadu” diezgan solīdie bērnu pabalsti, daudzas ģimenes uz tiem vien turās, un ne jau tās izglītotākās)
jam, smiekli nāk. Meklēju liram dizaineri, vienu momentu, pieteicas dažži labi varianti, aizsutiju psd layoutu kads jasazime, bet 2 no viņiem man pajautāja kāā viņņu atvērt…
Š Ītas bija tik labs… 😀 😀 😀
Psc, māk zāģēt… 😀 CW! 😀 Ak, jel! Kauns par tādiem latviešiem… 🙁
Mnee nu okee, ja tā labi padomā es arī divreiz padomāšu vai savā CV rakstīšu to, ka viena vasara nolauzta kūdras purvā, ja piesakos kādam nopietnākam darbam, bet nu tas “CW” paljubē labs.. 😀
Bet es pat veselas divas – vienu 14 un vienu 15 gadu vecumā. Jeb vai slaistīšanās skaitās labāka nodarbe?
KaNeiet: Tik trakus gadījumus šeit neesmu sastapis. Ir jau pa kādam, kas raksta tā, ka valodniekiem mati paliktu stāvus gaisā lasot, bet nu šito lasot valodnieki iesūdzētu viņu tiesā par valodas kropļošanu nopietnā dokumenta. (Vismaz BŠªTU viņam jābūt nopietnam, jeb pretstatam rakstā dotajam)
Jeb vai slaistīšanās skaitās labāka nodarbe?
Pirmā doma, kas man nāca prātā bija “runāšana sudrabs, klusēšana zelts”.
Preses relīzes