Kas tik mūsdienās nepiesakās darbā…

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Kas tik mūsdienās nepiesakās darbā…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    WerNeo
    Participant

Tagad nebrīnos, ka internetā čaļi tēlo pārgudros programmierus, adminus u.tml. 🙂

Tagad šie IT speci darbā nekautrējas pieteikties. 🙂

[img]https://www.krikumi.lv/WC.jpg[/img]

drono
    Participant

Nu tas jau bezmaz vai tas pats Ignats Streļeckijs 😀

https://yy.lv/download.php?f=42843

WerNeo
    Participant

drono… Tevis norādītais, visdrīzākais ir feiks. Bet šis te pasažieris, patiesi ieradās ar tādu CV. 🙂

drono
    Participant

Manējais ir laikam sakompilēts no biežāk CV pieļautajām kļūdām.

Bet šitas jau nemaz neatpaliek 😀

kuukums
    Participant

Vismaz zin, kam ir jābūt iekš CV. 😀

WerNeo
    Participant

Tildes Biroja templates (visdrīzākais) māk izmantot. Tas gan. 🙂

Anonīms
    Neaktīvs

jam, smiekli nāk. Meklēju liram dizaineri, vienu momentu, pieteicas dažži labi varianti, aizsutiju psd layoutu kads jasazime, bet 2 no viņiem man pajautāja kāā viņņu atvērt…

Wallaby
    Participant

Kas ir lirs?

krisis32
    Participant

Lol… prasmes… PROTU ZAKET…. REMONETEJU MASINU 😀

😀 ne nu tas ir calis…

rihardsss
    Participant

Jā nu padsmit kļūdas jau nu noteikti tur ir, laikam vēl vairāk. Ja būtu šitas CV jālabo, tad praktiski sanāktu rakstīt par jaunu. Pareizrakstība ir nožēlojama. Fakts, ka viņs 22 gados nav pabeidzis arodeni arī liecina par šo to… Un tas, ka CV viņs nosauca par CW saistās tikai ar to, ka prasmēs viņs ierakstīja CS, ja nemaldos, tad tas arī ir domāt Counter Strike… Vnk vāks ar šitādu CV. “2003 gadi pa vakariem…” bļin Jēzum vēl tālu līdz šitādu brīnumu radīšanai, džekam tak jābūt vairāk nekā 20 gadsimtus vecam. Tomēr man liekas, ka šitas pat nav īsts CV, jo man liekas, ka tik debīlus cilvēkus nav iespējams atrast. Izskatās pēc skolas darba, kur saraksta stulbības, lai pazīmētos skolotājai, ka viņš ir kruts un var tādus sūdus uzrakstīt.

WerNeo
    Participant

rihardsss. Jā, visu dienu rakstīju. 🙂 Tas ir iz dzīves! Vairāk neatkārtošos.

KaNeiet
    Participant

rihardsss wrote:

jo man liekas, ka tik debīlus cilvēkus nav iespējams atrast

Vai tad? Man jau šķiet, ka nekur nav pat jāmeklē – arī tepat tādu ir pārpārēm – gan rakstības, gan domāšanas ziņā ne ar ko īpaši no CW autora neatšķiras, pat prasmes un vaļasprieki pilnībā sakrītoši.

kuukums
    Participant

Mnee nu okee, ja tā labi padomā es arī divreiz padomāšu vai savā CV rakstīšu to, ka viena vasara nolauzta kūdras purvā, ja piesakos kādam nopietnākam darbam, bet nu tas “CW” paljubē labs.. 😀

aoma
    Participant

Tādi vairojas mērkaķa ātrumā, man ir iznācis satikt īpatņus, kas beidzot pamatskolu pat neprot parakstīties, kur nu vēl patstāvīgi kādu dokumentu aizpildīt.

(man domāt, ne nu gluži bez vainas pie šitādām sekām ir “trekno gadu” diezgan solīdie bērnu pabalsti, daudzas ģimenes uz tiem vien turās, un ne jau tās izglītotākās)

samurajs
    Participant

Itkā Notepadā šitādu eksemplāru netrūktu! 😀

marr
    Participant

vienkārši vājprāts. Pat nevaru īsti noformulēt viedokli, kā lai šādu gadījumu apraksta 😀

daGrevis
    Participant

Morpheus wrote:

jam, smiekli nāk. Meklēju liram dizaineri, vienu momentu, pieteicas dažži labi varianti, aizsutiju psd layoutu kads jasazime, bet 2 no viņiem man pajautāja kāā viņņu atvērt…

Š Ītas bija tik labs… 😀 😀 😀

Psc, māk zāģēt… 😀 CW! 😀 Ak, jel! Kauns par tādiem latviešiem… 🙁

msh
    Participant

kuukums wrote:

Mnee nu okee, ja tā labi padomā es arī divreiz padomāšu vai savā CV rakstīšu to, ka viena vasara nolauzta kūdras purvā, ja piesakos kādam nopietnākam darbam, bet nu tas “CW” paljubē labs.. 😀

Bet es pat veselas divas – vienu 14 un vienu 15 gadu vecumā. Jeb vai slaistīšanās skaitās labāka nodarbe?

rihardsss
    Participant

msh: manuprāt CV labāk nerakstīt par vasaras piedzīvojumiem ar zāģi, vai arī darbu kūdras purvā. Nav jau nekas slikts, ka tas ir darīts, bet ja to raksta piesakoties darbā diezvai CV izskatītājs to uzskatīs par kaut ko nopietnu. Nesen man skolā vajadzēja CV rakstīt, vienīgais kas skolotājai nepatika, ka pie valodu zināšanām, bez laviešu, angļu, krievu, pierakstīju vel Pascal, QBasic, Html. 😀 (protams nopietnā CV ar kura palīdzību mēģinātu atrast darbu es neko tādu nerakstītu).

KaNeiet: Tik trakus gadījumus šeit neesmu sastapis. Ir jau pa kādam, kas raksta tā, ka valodniekiem mati paliktu stāvus gaisā lasot, bet nu šito lasot valodnieki iesūdzētu viņu tiesā par valodas kropļošanu nopietnā dokumenta. (Vismaz BŠªTU viņam jābūt nopietnam, jeb pretstatam rakstā dotajam)

Sid
    Participant

Quote:

Jeb vai slaistīšanās skaitās labāka nodarbe?

Pirmā doma, kas man nāca prātā bija “runāšana sudrabs, klusēšana zelts”.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā