Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Kas vel butu jaievero, kad perk video karti?
Varbut kads varetu ieteikt vel kadu citu (es rekinos teret prieks videokartes kaut kur 40ls vai mazak), ka ari man tagad ir intergreta video karte. Gribeju zinat vai vina kaut ko ietkmes tad, ja es ieliksu citu videokarti?
Ja tev viss vajadzīgais iet jau uz integrēto, tad loģiksi, ka nekādas jēgas no šīs kartes nav.
Ja tev intereše spēles, tad nu ieteiktu pameklēt ātrāku karti..
Ar šo karti tu iegūsi arī izeju uz TV {man, piemēram, tas būtu ļoti svarīgi}.
P.S. – Kāda tad ir tava integrētā karte?
Intergeta karte man ir 64mb liela (Intel(R) 82865G).
=>
=> varēsi skatīties filmas no PC uz TV. Es tā daru – izlaidu cauri sienai vadu, lai var uz otru istabu palaist filmas uz TV.
—-
Neesmu lietas kursā par mūsdienu spēlēm un tā prasībām, bet pa 28ls tev nebūt nopirkt videokarti, lai tā atbilstu mūsdienu spēļu prasībām:)
Jāskatās ne tikai memory size, bet arī datu kopnes platums un takts frekvence. Bet CS 1.6 principā arī uz GF5200 normāli iet. Integrētās kartes – pašapmāns, tikai kompim RAM noēd jo savs nav. Neesmu dzirdējis neko labu par tām…
P.S. Protams, ka ar 64 MB integrēto neko daudz nevar izdaīt, knapi normāli kādu Warcraftu uzspēlēt. Bet jaunajām video kartēm nekādas vainas nav. Interesanti, es tik gribētu zināt, kā varētu integrētajai videnei noskaidrot, cik biti ir viņai. Man jau liekas, ka nav iespējams, bet varbūt kad ir.
Vislētākās cenas ir tieši M79.lv intereta veikalam. Iesaku tur uzmest aci video kartēm.
Preses relīzes