Kas vel butu jaievero, kad perk video karti?

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Kas vel butu jaievero, kad perk video karti?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    normis_161
    Participant

Es domaju noprikt jaunu video karti. Ta ka man slots AGI 8X SLOT tad tipu es zinu kadu man japerk – VGA. Bet kam vel vajadzetu pieverst uzmaninu, kad per jaunu videokarti. Piemeram, ko tie biti dot. Esmu ieverojis, ka tie ir tikpat daudz cik MB vai ari uz pusi mazak. Pagaidam vislabakais variants man liekas sis: https://www.xnet.lv/index.php?zoomid=65330.

Varbut kads varetu ieteikt vel kadu citu (es rekinos teret prieks videokartes kaut kur 40ls vai mazak), ka ari man tagad ir intergreta video karte. Gribeju zinat vai vina kaut ko ietkmes tad, ja es ieliksu citu videokarti?

shady
    Participant

Nu..manuprāt, galvenais jautājums – kam tev viņa ir vajadzīga?

Ja tev viss vajadzīgais iet jau uz integrēto, tad loģiksi, ka nekādas jēgas no šīs kartes nav.

Ja tev intereše spēles, tad nu ieteiktu pameklēt ātrāku karti..

Ar šo karti tu iegūsi arī izeju uz TV {man, piemēram, tas būtu ļoti svarīgi}.

P.S. – Kāda tad ir tava integrētā karte?

normis_161
    Participant

Lielakais iemesls ir tas, lai varetu paspelet speles. Bet ja ir tv izeja sanak ka ar kaut kadu savienojot tos es varetu skatities tv?

Intergeta karte man ir 64mb liela (Intel(R) 82865G).

shady
    Participant

Jā, ar S-Video kabeli savienosi TV ieeju un Videokartes izeju:

=> https://en.wikipedia.org/wiki/S-video

=> varēsi skatīties filmas no PC uz TV. Es tā daru – izlaidu cauri sienai vadu, lai var uz otru istabu palaist filmas uz TV.

—-

Neesmu lietas kursā par mūsdienu spēlēm un tā prasībām, bet pa 28ls tev nebūt nopirkt videokarti, lai tā atbilstu mūsdienu spēļu prasībām:)

samurajs
    Participant

Ja jau pirkt videokarti, tad ne jau novecojušās 5000. sērijas! Vējā izmesta nauda. Tēmē vismaz uz 7600 https://www.metaleks.lv/cenas/98/18375_asus_gf_7600gs_agp_256m_ddr2_hdtv_silent.php , nav arī neko īpaši dārga.

Jāskatās ne tikai memory size, bet arī datu kopnes platums un takts frekvence. Bet CS 1.6 principā arī uz GF5200 normāli iet. Integrētās kartes – pašapmāns, tikai kompim RAM noēd jo savs nav. Neesmu dzirdējis neko labu par tām…

Foxsk8
    Participant

Es jau 3 PC lietoju ar integrēto video. Labi, neesmu es nekāds spēļu fans, bet tomēr uz pirmo PC, kam bija jau diezgan normāla Onboard video Geforce 6100 Līdz 256 MB: Most Wanted gāja teicami, Quake 4 arī gāja normāli, Doom3 arī bija Ok. Tagad man ir onboard video ATI Radeon Xpress 1250 līdz 1GB. Pagaidām tikai Most Wanted esmu testējis.

P.S. Protams, ka ar 64 MB integrēto neko daudz nevar izdaīt, knapi normāli kādu Warcraftu uzspēlēt. Bet jaunajām video kartēm nekādas vainas nav. Interesanti, es tik gribētu zināt, kā varētu integrētajai videnei noskaidrot, cik biti ir viņai. Man jau liekas, ka nav iespējams, bet varbūt kad ir.

samurajs
    Participant

Fox: kas ir integrētā videokarte? Mikroshēma. Katrai mikroshēmai ir burtu-ciparu nosaukums, un tas jābūt uz korpusa. Ievadi to Googlē un dabūsi visus parametrus.

Foxsk8
    Participant

Būs jāuzmet acs. Rītā pirkšu tieši tādu pašu māteni un stelēšu dubultkomplektu. Viens PC, jau ir ar MSI māteni, otrs tāds pats būs. Uzskatu, ka pa 100 Ls var dabot diezgan labu PC upgreidu, ies gan spēles, gan pats varēsi normāli, ātri strādāt ar PC.

Vislētākās cenas ir tieši M79.lv intereta veikalam. Iesaku tur uzmest aci video kartēm.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā