Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kaspersky antivīruss tagad bez maksas
Ja tu domā, ka pieredze ar antivīrusiem ir tikai tev, tad man tevi jāapbēdina, arī citi cilvēki tos lieto. Avira ir gadiem bijusi uz tik daudz jūzeru kārbām, ka tici man, es zinu kā tas darbojas. Tas darbojas ļoti labi. Pavisam nesen tika salabota viena kārba, kurai ar tevis piesaukto Avastu bija tieši tādi simptomi, kā augstāk uzrakstīji.
Un tu vēl joprojām neesi nosaucis “pliku signature bāzētu” mūsdienu antivīrusu, lielais speciālist.
Nekur neesmu teicis ka avast ir tas labākais, protams pat aviru šajā jomā viņš ir par galvas tiesu pārāks.
Vienīgais veids kā pēc iespējas vairāk izsargāties no šādām draņķībām ir AV kurš izmanto white liste.
Tas attiecas arī uz kasperski., par kuru klients samaksājis, bet šis guļ ziemas miegā, kamēr peles (lasīt – pop-upi) lēkā pa galdu… 🙂
Tā tad, drošības sajūta ir tikai jaušama šajos brīnumos – kā jau biedrs crow tur augstāk minēja..
Pastāv iespēja, ka lietotājs piekrīt lietot piemēram uTorrent ar visām reklāmām.
Ar jau ielaistu adwari labi tiek galā AdwCleaner, SpyBot, Malwarebytes.
Octodad jau pie download ir rakstīts, ka jamais instalēs tūlbāru. Kuru tajā video tā arī neredzēju.
Vajadzēja spiest Play Crystal Skull, nekāda adware tur nebija redzama.
SkyAccess agreement izlasīji? Tur melns uz balta uzrakstīts, ka viņi vāks tavus datus. Bet arī reāli nekāda adware nav redzama.
Un diez kuram ir vajadzīgs tas ķīniešu brīnums, ko tu tur uzinstalēji. Domāju, ka tu pats nesaproti kas ir tas ko tu instalē. Es teiktu, ka tas vienīgais radīja kaut kādas izmaiņas, bet tur arī izskatās, ka esi visam piekritis – visi ķekši ir on. Vienīgais kam kas tāds varētu būt vajadzīgs esi tu.
Īsāk sakot – sūds ne tests. Piedevām ar atslēgtu ugunsmūri, un ignorējot AV piedāvāto restartu un full scan.
Avira nav “pliki signature bāzēti antivīrusi”, kā tu to mēģināji pasniegt.
Un jūzeris brutalis tāpat kā nelasa kas tur rakstīts, tāpat arī nelietos hardened mode ar whitelist. UAC jau traucē dzīvot, kāds vēl whitelist.
Lasi: How to enable riskware detection in Kaspersky Internet Security 2016 https://support.kaspersky.com/12407
Preses relīzes