Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Katram latvietim pa IT vortālam?
1)Katram sevi cienošam cilvēkam ir savs IT vortāls (ex. FXsitis)
2)LētaisDžonijs ir visaktīvākais Notepad.lv lietotājs savā svara kategorijā (blogs, 2.85 komentāri dienā un arī IT vortāls)
3)Modē ir nosaukt savus vortālus MS Office programmu vārdos (Excel, Word)
Nu tad – prozit! Lētā Džonija lētās kvalitātes lētie darbiņi!
atmiņa.ucoz.lv?
Ne jau nosaukums nāk no MS softa nosaukuma, tā domāt ir padebīli. Ja nu vienīgais ir kaut kāda sakritība, word un exel vot nu tur jau kaut ko attaisnoties ir pagrūti, jo kāds būs loģisks izskaidrojums?
Pokemoni jebog.
OneNote
Publisher 😀
WerNeo, blogu nepametīšu. rakstīšu tu par sevi un ko darīju.
Tā jau bija atbilde, ka šo gan pametīsi? 🙂
foxsk8 – sapratu. Word nozīmē vārds, Word ir 100x labās par MS Notepad, manā saitā ir vairāk funkcionalitātes. Vot tā!
katram alnim savu bittorrent trakeri IT webu , (kura vienīgais apmeklētājs ir viņš pats un labākajā gadījumā pāris puikas no pagalma 😀 )
kā pozitīvu lietu var minēt, ka vismaz papildina zināšanas par webu veidošanu
FireFoxsitis: Tu esi totāls idiots. Lapu nemēra funkcijās. 😀 Kas par aunu.
Teicu viņam skaipā, ka tā būs.
Par Saitu:
Saite tagad ir Alpha V3 stadijā:
Saits 2/4 latviskots
Esmu papildinājis savas Angļu valodas zināšanas latviskojot.
FireFoxsitis: Tu esi totāls idiots. Lapu nemēra funkcijās. 😀 Kas par aunu.
Viņš nav idiots! Viņš mācās un apgūst pasauli. 😉 Neviens nepiedzimst par ģēniju. Atceries sevi 11-13 gados?
Man personīgi besī, ka atnāk kāds pokemons un kāpj uz auguma ar savām debīlām frāzēm, kas tieši ir atbilde man, nevis tev.
WerNeo: Tādi apgalvojumi liek citiem par viņu izteikties tā, kā tas patiesībā arī ir. Ja neviens neko neteiks, paliks arī savu 13 gadnieku prātā.
Man personīgi besī, ka atnāk kāds pokemons un kāpj uz auguma ar savām debīlām frāzēm, kas tieši ir atbilde man, nevis tev.
Nu jā, bet iespējams, Tu viņam šobrīd iemāci kā jākontaktējas ar mazāk zinošu cilvēku. Bērni mācās no mums, un lai kā Tev negribētos, priekš šī zēna Tu jau esi kā onkulis. 🙂
Un kad onkulis saka: “Tu, auns, esi idiots, jo apgalvo man, ka ziemassvētku vecītis pastāv!”… vai tas ir normāli? 🙂
Preses relīzes