Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Katram latvietim pa IT vortālam?
Atnāk puika, kurš nemāk un uztaisa topiku: “lēti, prasti, nemākulīgi taisa tie tur”. Un Tu “tos tur” bano 🙂 nevis to puiku, kas te veido to topiku. 🙂
mhmmm
sakoncentreeju visus savus nesadegusjos neironus, sapurinaaju sinapses. mlje – kas tur ^ rakstiits? kaadaa valodaa?
anyway – priekaa ;>
Ok. Pārtulkošu! 🙂 Ja šo tēmu būtu izveidojis kāds puika no tiem diviem, kurus tagad grib banot, tad es vēl saprastu… Kāpēc ne Jaunzems?
P.S. Kamēr Tu 37-to reizi lasīji, paspēju uzrakstīt komentāru. Nedzēst taču. 🙂
Par forumiem, portāliem un citiem web gan – vārds ucoz vien 99% potenciālo lasītāju momentā atfiltrēs, labāk nokačāt kādu CMS, uzmest uz xampp un ta kost līdz nelabumam. Un ja taisa, tad taisa kautko tādu kam vēl nav konkurence un kam būs jēga, nevis kārtējo IT tipa portālu vai trakeri kurus apmeklēs tikai draugi no pagalma – tas jau ir “Alņu sindroms”
Uz UCOZ online shit
LētaisDžonijs vēlies sev IT lapu ? Es tev to uztaisīšu 30 min laikā pēc izvēles WordPress, Joomla, Drupal … un pat hostēšu tavu lapu bezmaksas būs redzams, kas no tā iznāks
Es ar to negribu teikt, ka tev nevajag taisīt bloga lapeli. Bet nu tematiku atbilstošu gan vajag; piem. “Kā mēs palikām učenei spraudīti zem dibena”, “Lai dzīvo krīze! Skolā nu būs mazāk jāmācās!” 😀
d_l idejai par IQ testu pirms reģistrācijas absolūti nepiekrītu: ko tad visus palīdzības meklētājus pie konkurentiem sūtīsim?
Pajoļi
Ar šo arī tēmu varam slēgt. Basta
Bet nu DL, Jaunzems, Samurajs – tak lieli vīri – kur jūs atrodat laiku un jēgu lai tik dedzīgi noliktu katru 11 gadīgo? Ja jau tas blogs/portāls/hvz neinteresē, tad tak var izmantot opciju “nelasīt”.
A kur tad puika pieredzi iegūs?
Kādu vēl pieredzi? Saprastu, ja viņš to vortālu gatavotu/kodētu pats, bet ne jau ņemtu UcoZ…
Tā vien liekas, ka Džonijs visu šo dara pēc FXsīša šnites….
[hr]
Palasot komentārus, izkristalizējas tautas nostāja – maziem bērniem IT vortāli nav jāveido.
Ar šo arī tēmu varam slēgt. Basta
Es un LētaisDžonijs neko neesam reklamējuši šeit! Es to personīgi nekad nebūtu darījis! Manu Wordu bez atļaujas noreklamēja Aldis no Bedre.lv ,bet LDž exceli reklamē te Jaunzems! Cik es saprotu, bez atļaujas. Ko Jūs mums brūkat virsū?
Lūdzu iztulkojiet man šos vārdus.
Tulkojums
Cancer – horoskops – vēzis
Gemini – horokops – dvīņi
Taurus – horoskops – vērsis
Aries – horoskops – Auns
Virgo – horoskops – Jaunava
Libra – horoskops – svari
Sagittarius – horoskops – strēlnieks
Capricorn – horoskops – mežāzis
Pisces – horoskops – zivis
Preses relīzes