Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › Katrs otrais mainot operatoru pāriet uz Biti
Oksana Stankeviča, Bite Latvija klientu apkalpošanas vadītāja:
Bite turpina būt populārākā izvēle to cilvēku vidū, kas pieņem lēmumu mainīt savu mobilo sakaru operatoru. Klienti novērtē ne tikai vienkāršos, katram saprotamos un izdevīgos tarifu plānus, bet arī iespēju ērti kontrolēt savas izmaksas. Augustā, tuvojoties skolas sākumam, ļoti daudzi no jaunajiem klientiem izvēlējās pieslēgt izmaksu kontroles pakalpojumu. Tas klientiem ļauj pašiem noteikt, cik liels rēķins mēneša beigās drīkst būt, kā arī dod iespēju kontrolēt sava bērna izmaksas par mobilajiem sakariem. Vecāki šo pakalpojumu ļoti novērtē, jo nereti atvases pārlieku aiztaujās ar iespējām, ko piedāvā mobilais telefons un mēdz sagādāt vecākiem galvassāpes, kad mēneša beigās tiek saņemts rēķins. Izmaksu kontrole no šādām situācijām ļauj izvairīties.
+ vēl jo vairāk, kad tieši man tik daudz tuvie cilvēki lieto biti, tad tas ir īpaši izdevīgi. Ir 2 draugi, kas mēdz pat noturēt telefonu nepapildinot kredītu līdz brīdim, kad tiek slēgti izejošie zvani (vismaz 2 mēneši t.i.).
LMT salīdzinoši serviss ir krities, par tele2 – kā jau govij pieklājas..
Mani intresē 3g pārklājums, jo, tā kā esmu gļēvs bezdzīves nūģis, diezko daudz nezvanu.
Bet internetā gan bieži lienu.
Fun fact, maksājot tik pat daudz, cik agrāk nācās maksāt par mani vienu, tagad var nomaksāt par 3 cilvēkiem. Ieskaitot 2 gigabaitus MAN.
Preses relīzes