Ķeram mākoņus: Box.com piešķir 50 GB katram

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ķeram mākoņus: Box.com piešķir 50 GB katram

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kurš vēl nav apgādājies ar “mākoņiem”, iespējams, ka patiks šis piedāvājums. Kompānija Dell uzsākusi akciju «Dell Exclusive Offer», kuras ietvaros katram jaunajam lietotājam bez maksas tiek piešķirti nevis pierastie 5 GB diska vietas, bet visi 50. Lai pieteiktos akcijai, ejam šeit un reģistrējamies ar savu e-pastu. Viss notiek raiti un bez aizķeršanās.

Box.com ir ļoti solīda, uz biznesu orientēta mākoņu platforma, kur bez parastās failu glabāšanas un kopīgošanas piedāvā arī strādāt ar Office dokumentiem, automātiski saglabājot tos mākonī. Pieejamas mobilās programmas Box for Android, Box for iPhone un Box for iPad.

Atšķirībā no MEGA, kas prasa Chrome pārlūku – šeit jebkurš pārlūks ir labs. Box bezmaksas profila ierobežojums – faila lielums līdz 250 MB.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_92cd7c9_1.jpg[/img]

Iesaku interesentus nekavēties ar reģistrāciju – šī ir akcija uz noteiktu laiku!

aoma
    Participant

Man jau ir kādas kādas 4 vai 5 “mākoņvietas”, kas kopā sniedz pāri par 100 GB.

Sorry, šoreiz pasēju, nav tik daudz kur ņemt tās mantas, ko glabāt. Būtu labāk ēduši.

jurgenz
    Participant

Jau labu laiku esmu iekš box’a. Glabāju tur kādus 10gb 😡 Iepriekš 50gb deva par to, ka es savā LG iemaucu box android app’u. Tā vismaz e-pastā rakstīja 🙂

shady
    Participant

Hms, box iepatikās ar savu UI.

Aldis
    Participant

Žēl ka nessumējās kopā.. 😀

Kad bija akcija, ja ieiesi box-ā ar iOS aplikāciju, dabūsi 50GB – iegāju! 😀

Tad bija akcija ar Android-iem, kā reizi uzpeldēja devaiss ar android – iegāju.

Un jap, kā jurgenz saka, bija akcija arī ar LG. Biju uz testu paņemis LG, arī iedeva 50GB. 😀 ja summētos kopā, būtu man jau 150. 😀

Dropboxī arī pāri 50GB, tur vajag ieiet ar Samsung Galaxy Cameru, iedos. 🙂

Jaunzems
    Participant

Nu iemetējkastē man ir pāri 75GB, HTC un Zamzong akciju rezultātā. Tad es vēl lietoju Google Drive un Skydrive, ceturto servisu nezinu, kādēļ lietot

garaisezis
    Participant

registrejos gadu atpakal, iedeva uzreiz 50GB, varetu vel kaut ka bezmaksas tikt pie google drive vismaz pie 20GB

MopsisLV
    Participant

Lai gan nav nepieciešamība priekš mākoņa, piereģistrējos, gan jau kādreiz noderēs. 🙂

re-mix
    Participant

Nu 50GB var ņemt. Š im viens liels + ir WebDAV atbalsts, kas ir ērti izmantojot TotlaCMD (arī Androidā). Tik ātrums pašvaks. Yandex diska WebDav ir ātrāks.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?