Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Ķeras klāt DC++ un Torrent lietotājiem… (no Diena.lv)
kriminālprocesa ietvaros būtu pienākums paroles izpaust un sniegt pieeju
“Es nezinu, kas tas par failu 100+ GB izmērā, kautkāds vīruss laikam, nav ne jausmas, lieciet mani mierā”
Ja jau 100+ GB, tad labāk partīciju, nevis failu.
lai jau sāk tad vispirms ar visiem valsts ierēdņiem savas paraugprāvas… bij te smuka bildīte kur 2 menti brauc aizturēt pirāteli un viens saka lai uzgaida kamēr filma nokačāsies.
Aizmirsi ielikt? 😀 Bet es zinu kuru Tu domā…
Jau atkal citēšu datorspēļu kompānijas VALVE īpašnieka teikto:
“Ar pirātismu nevajag cīnīties, ar to vajag konkurēt!”
Un VALVE’i tas arī lieliski sanāk.
Es reiz sāņēmos un izlēmu nopirkt vienu sirdij tuvu DVD filmu iekš
Piekrītu normis_161
Jau atkal citēšu datorspēļu kompānijas VALVE īpašnieka teikto:
“Ar pirātismu nevajag cīnīties, ar to vajag konkurēt!”
Un VALVE’i tas arī lieliski sanāk.
Es reiz sāņēmos un izlēmu nopirkt vienu sirdij tuvu DVD filmu iekš
tāpēc es vienmēr norēķinos skaidrā naudā! Cik reizes no 220.lvm79.lv
Vispār man pc vāks vaļā stāv,un cietais tādā taka atvilknē ielikts kuru 2sek laikā var izraut un nahrenizēt .
Ja man tiešām tā nauda no dirsas kristu, pirktu visus diskus un huiņas. Un enīvej saripinātu uz x264, ISO un FLAC… jo man fiziski riebjas visi tie meņū, reklāmas, treileri, FBI wārningi, reģioni, ekskluzīvais saturs un pats ļaunākais – visādi StarForce, SafeDisc, ShitBrick un tamlīdzīgi DRM. Un vispār fiziski mēdiji kā tādi ir suboptimāli. I pat lai nemēģina man, nahren, iesmērēt tagad kaut kādu 192 kbit empētrīs par CD cenu un stāstīt, ka “lūk, ir alternatīva”.
P.S. itunes store nav slikts variants. Bet parāk “apple”…
Būtu chakars veidot kādu interneta DVD filmu veikalu, jo būtu chakars ar autortiesībām. NEvar tachu pārdot filmu pa 99sant., ko pats veikala īpašnieks ir ielicis no torrentiem… 😀
Preses relīzes