Kernel-Power (Critical Error)

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Kernel-Power (Critical Error)

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    DeeR
    Participant

Sveiki!

Vai kāds no spečukiem man varētu palīdzēt pateikt – kas notiek ar manu laptopu???

Problēma tāda, ka aptuveni katru trešo reizi to slēdzot iekšā, pirms ielādējas darba virsma, parādās zils ekrāns un kompis restartējas. Hibernējot tas notiek regulāri.

Aplūkojot notikumus, pie Critical Erroriem parādās ieraksts – Kernel-Power (Event ID 41, Task category 63)

Kas tas tāds ir??? Kurš no dzelžiem manam HP laptopam mirst???

Jau iepriekš – PALDIES par izskaidrojumu….

drunk_lizard
    Participant

bsod kodu googlee.

automaatisko restartu atsleedz pirms buutosjanaas piespiezjot f8.

DeeR
    Participant

Bet vai šajā gadījumā restartēšanās nepasargā kompi no dzelžu bojāejas??? Bail, ka ja atslēgšu auto restartu, tad kaut kas var nosprāgt. Jo šamējais zilajā ekrānā brīdina, ka restartējas lai kko tur nesabojātu…

drunk_lizard
    Participant

negvelz nu glupiibas :>

DeeR
    Participant

Es neesmu speciālists datoru lietās, tādēļ arī lūdzu padomu šeit, kur apgrozās dažādi datoru guru, kā, piemēram, drunk_lizard… 🙂

Vai tas nozīmē, ka man vienkārši būtu jāatslēdz automātiskais restarts???

drunk_lizard
    Participant

tu lasiit arii nemaaki? O_O

otrajaa postaa VISS ir pateikts.

samurajs
    Participant

Googlē par šito variantu tēmu arī netrūkst 🙂 Vieni piesauc dzelžus, citi softu. Vispirms vajag noskaidrot, kas īsti vainīgs. Pastrādā no kāda LiveCD un tad redzēsi – tavs Windows vai kāds dzelzis.

DeeR
    Participant

Paldies, Tev, samuraj! 🙂 Gribēju jau rakstīt, ka Google skaidru atbildi par to nedod, bet bija bail saņemt brutālu atbildi par to, ka nemāku lasīt, par to ka esmu idiots u.t.t.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā