keylooger

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    albertino
    Participant

iesakiet bezmaksas vai krakotu keyloger, kas suta info uz email un ir neredzams pie kompja ieslegsnas un startupa

m_janis
    Participant

Bija pirms daudziem gadiem tāds ļoti labs – emal saucās. Tikai tagad atrast bezcerīgi.

Quagmire
    Participant

Iesakiet labāk softus, kas slepeni ieslēgs webkameru un materiālu nemanāmi streamos uz manu datoru. 😀

/joks/

E-500
    Participant

Man ir vēl saglabājies. 😀

SWC
    Participant

man liekas ka bij kaut kads pants pa to. bet ja gribi man samaks’at. dabu’su tev visas tavas draudzenes or smth sarakstes bez keylogera 😀

Aldis
    Participant

Es nezinu, no kurienes rodas tie 3D kluči, albertino, vēl dažādi SWC kam ņetu Tildes vai apastrofa…

Vienmēr tie sakrīt tieši vienā topikā… 😀

Par tēmu – agrāk šādus softus tirgoja latgalītē, zem pašrakstītiem CD-RW, kā hack produktu, pie reizes arī varēja atrast internetos – pilnu ar softiem, tikai AV brēkāja virsū.

Tagad pameklēju, minūtes 10, izmantojot Googli, atradu vismaz 3 softus bērnu uzraudzīšanai pie datora. AV brēc ka trojāns, jo izseko lietotāja paradumus…. 🙂

Tālāk storiju nerakstīšu, jo jābūt tiešām dumam lai nesaprastu… 😛

LooNeY
    Participant

Kad vajadzeja izmantoju Beyond Keylogger Torrentos var dabūt pavecāku nokrekotu versiju un viņa arī strādāja uz w7 pareizi sakonfigurējot lietotāji pat nezināja neko par keyloggeru 😉 Uz e-pastu pat 1x dienā uzliku lai nāk ‘atskaites’ tātad nevajag reali to kompi lai dabūtu logus…

Loading
    Participant

emaL.exe ja nemaldos?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā