Ķīnā zelta Apple Watch pieticis tikai vienai tirdzniecības stundai

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ķīnā zelta Apple Watch pieticis tikai vienai tirdzniecības stundai

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Vakar atklāta priekšpasūtīšana Apple Watch viedpulksteņiem ASV, Austrālijā, Lielbritānijā, Ķīnā, Vācijā, Francijā, Honkongā un Japānā. Lai tas pulkstenis kāds nebūtu, ābolfanātus tas neietekmēja. Jau pēc 10 minūtēm nācās pārcelt piegādes termiņus no 24. aprīļa uz nenoteiktu “4-6 nedēļas”. Pašus dārgākos, 20.000 USD vērtos Apple Watch Edition rozā zelta korpusos sāks piegādāt maijā, bet dzeltenā zelta korpusos – tikai augustā.

Paziņots, ka Apple Watch Edition varēs nopirkt tikai elitāros veikalos kā, piemēram, Londonas Covent Garden, Regent Street, un Selfridges, vai Berlīnes Kurfurstendamm. Bet Ķīnā tas viss ir vienkāršāk. Tur zelta pulksteni tirgos 12 no 18 “ābolveikaliem”, bet Honkongā – visos. Reāli pieprasījums bijis tik liels, ka 20.000 USD vērto ābolmantiņu priekšpasūtīšanā pārstāts tirgot jau pēc stundas. Par godu Apple Watch atvērti trīs jauni ābolveikali: Miami Beach (ASV), São Paulo (Brazīlijā), Hančžou (Ķīnā).

[img]https://notepad.lv/userpix/28_124826381150410apple_watchl_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_smccnuqotueaaxkur800_1.png[/img]

akms47
    Participant

Man par velti nevajag.

Evers
    Participant

Es labprāt nopirktu apple watch dizaina rokaspulksteni, ar laiku, datumu, modinātaju un viss.

Jaunzems
    Participant

:>

Barons
    Participant

Quote:

Man par velti nevajag.

Man par velti vajag.

Andron MacBeton
    Participant

Pārāk tupiem dauņiem ir pārāk daudz naudas!

Tas šo “civilizāciju” dzen postā.

Nelabojams
    Participant

Precīzi! Jo smuks viņš ir, kas tiesa, tas tiesa. Kā normalam, pietiekami daudzfunkcionālam rokaspulkstenim nebūtu ne vainas.

Mahmuds
    Participant

Gan jau, nepaies ne 3 mēneši, ka ķīnīzeri tādu uzkruķīs 😀 !

Evers
    Participant

Ķīnieši jau sen Apple Watch klonus ražo un tirgo n-tajās variācijās 🙂

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā