Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Ķīnieši raduši veidu kā pārveidot iPod Touch par iPhon
Peel 520 предÑтавлÑет из ÑÐµÐ±Ñ Ñвоеобразный чехол, в котором размещен разъем Ð´Ð»Ñ SIM-карт и Ð´Ð¾Ð¿Ð¾Ð»Ð½Ð¸Ñ‚ÐµÐ»ÑŒÐ½Ð°Ñ Ð±Ð°Ñ‚Ð°Ñ€ÐµÑ. Ðлемент Ð¿Ð¸Ñ‚Ð°Ð½Ð¸Ñ ÐµÐ¼ÐºÐ¾Ñтью 800 мÐч ÑпоÑобен обеÑпечить до 4,5 чаÑов в режиме разговора и до 120 чаÑов в режиме ожиданиÑ. ВозможноÑÑ‚ÑŒ звонить и отправлÑÑ‚ÑŒ sms-ÑÐ¾Ð¾Ð±Ñ‰ÐµÐ½Ð¸Ñ Ñ€ÐµÐ°Ð»Ð¸Ð·Ð¾Ð²Ð°Ð½Ð° поÑредÑтвом чипа Infineon. Ð’ будущих верÑиÑÑ… разработчик обещает добавить возможноÑÑ‚ÑŒ иÑÐ¿Ð¾Ð»ÑŒÐ·Ð¾Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ GPRS. Волшебное превращение iPod в iPhone возможно только поÑле джейлбрейка плеера. По предварительной информации цена Apple Peel 520 ÑоÑтавит от $44 до $74. Ðачало продаж намечено на первую декаду авгуÑта.
(c)
ru
Nākamreiz pacenties sniegt informāciju latviešu valodā, lai ne man, ne kādam citam nerastos šaubas, ka joprojām esam iekš notepad.lv
Vislabāk, protams, ir zināt gan to, gan to, plus vēl kādu vācu vai franču jeb spāņu 🙂
Bet jāsāk jau tomēr ar dzimto, kuru šodien prot retais.
Notepad.ru
Nākamreiz pacenties sniegt informāciju latviešu valodā, lai ne man, ne kādam citam nerastos šaubas, ka joprojām esam iekš notepad.lv
Kā var dzīvojot Latvijā nezināt krievu valodu?
Nost ar nacionālismu
A vot es, pumpainais tīnis un nekā nejēdzējlamers nejēdzu krievu valodu.
nu redz, tagad šīs valodas zināšana tev lieti noderētu 🙂
Bet gribēju izlasīt un izlaidu caur Google Translate 😀
Teksts sanāca pat pārsteidzoši loģisks.
Ever ir arī paaudze (jeb drīzāk indivīdi), kuri izceļas ar prāta spējām un pārvalda vairāk kā 3 valodas ( piemēram es )
Bet jāsāk jau tomēr ar dzimto, kuru šodien prot retais.
Vai tad Krievu valoda nav neoficiāli oficiālā valoda Latvijā? Cik esmu pabijis Ventspilī, Daugavpilī vai Rīga visi cenšas kontaktēties Krieviski :]
Man riebjas, ka kāds uz ielas pienāk un sāk ko teikt krieviski, un pēc tam kad pasaku ka nesaprotu un lai runā latviski vai angliski, sāk runāt tik sliktā latviešu valodā, ka saprast neko nevar. Ir bijuši gadījumi, ka sāk lamāties par to, ka es nesaprotu. Krieviski es nemāku, un nevajag arī. Latviešu un angļu valodā ir viss, ko vajag. Gan informācija, gan filmas, gan seriāli, gan pārējais.
informāciju, kas angļu valodā ir reta parādība.
Visu mūžu Latvijā dzīvojot jebkuram krievam vajadzētu iemācīties latviešu valodu.
Jo vairāk valodas cilvēks zin, jo labāk.
Par tā ķīniešu brīnuma noderīgumu ir diezgan lielas šaubas, lai gan Iphone visu laiku bijis Ipod ar iespēju pazvanīt,
vai otrādi.
cool, very cool, super
p.s. šoreiz piekritīšu reGative, cilvēkam, kam ir vismaz viens diploms vairāk, kā tas, ko izsniedz par sākumskolas beigšanu, vajadzētu zināt vismaz 3 valodas kaut vai sarunu līmenī.
Es gan arī esmu no tiem, kas ne parak mīl krievu valodu, jo tiku izbaudīt padomju laiku rindas, deficītus, talonus, bonas utt, bet laiks iet un jāmāk dzīvot tālāk.
Raksts labs. Ja kāds nezin rus, paša problēma. Var nelasīt un turpinat tēlot PAREIZO un TĪRO latvieti 😉
Preses relīzes