Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ķīnieši vairs nespēlēs «sliktās» spēles
Kaa tad ar taadu speeli kaa Silent Hill? Vai tad taa nav pashu kjiinieshu speele? Uzrazho un pashi nevar speeleet? 😀
Mr. death, pats laikam ar cigareti zobos un juuties ahu**na pieaudzis ar domu ka speeles domaatas tikai beerniem…
Mr. death, pats laikam ar cigareti zobos un juuties ahu**na pieaudzis ar domu ka speeles domaatas tikai beerniem…
Pilnīgi pareizi 😀
Kādu laiku atpakaļ spēlēju šahu internetā ar vienu latvieti no ASV, viņam bija ap 70.
Tagad datoru izmantoju tikai lielākoties mācībām. Š ad tad, kad ir slikts garīgais vai esmu uz kaut ko dusmīgs, izspēlēju Unreal tournament vai Counter-strike partiju un izlieku dusmas uz virtuālajiem pretiniekiem. Tīk nodarboties ar smagatlētiku un akrobātiku, tapēc to parasti skolas laikā izmantoju kā veidu, kur izlikt iekrājušās dusmas.
Tā ka es tagad varu par 95% nu noteikti atbalstīt Ķīnas lēmumu cenzēt spēles. Jo tomēr tagad ir daudz kas cits darāms, nevis augu dienu graizīt datorspēles. Tagad taču pasaulē krīze un diez vai pārmērīga datorspēļu spēlēšana veicinās valsts ekonomikas atkopšanos. Nu tāds ir mans kopējais viedoklis, ja kaut kas nepatīk, varat droši iebilst, neapvainošos (bet mēģināšu atspēkot noteikti 🙂 )
Pie aktīvas atpūtas var pieskaitīt arī garākas pastaigas vakaros, turklāt tās praktiski neko neizmaksā.
Speeliisju speeleesjanai lietderiigums iet miinusos. Tiek pateereets tikai laiks, un laiks ir daargs. Ja juus speelmanji – alus suuceeji, mlje kaut reizi apjeegtu to cik lietderiigi juus to laiku, ko izspeeleejat “pa sizjetiem” vareetu izmantot kur citur un taa arii dariitu, pasaule buutu daudz izgliitotaaka un sakaartotaaka. vnk ir cilveeki, kas prot paraziteet. Tas pats attiecaas arii uz dirsas kasiitaajiem, kas nozviln lielaako dienas dalju pie televizora. Ak esiet peec darba nogurusji? Saap kaajas, kruutis, mugura, pauti, lociitavas? Izguljaties un atpuusjoties izdariet ko tiesjaam noderiigu – kaut vai piekaartojat maaju, vai savu pagalmu, skjuuni, garaazju, e.t.c. ja negribas nekur ne braukt ne iet, ne ko citu dariit. Buus daudz lietderiigaak. Speeliisju speeleesjana nav atpuuta – taa ir totaala atpaliksjana laikaa. Pats to esmu agraak izbaudiijis un sapratis, ka taa ir, taapeec uz datora necensjos neko vispaar taadu tureet, lai nerastos pat mazaakaa veelme. TV arii paskatos stundu pirms guleetiesjanas :>
Savukaart tiem aamurgalvaam, kas domaa, ka datorspeelju speeleesjana ir leeta atpuuta – taa ir tikai iluuzija. Patiesiibaa juus tikai zaudeejat. Tad jau labaak snjaukt koku un eest magjiskaas seenes – buus veel labaakas iluuzijas un lielaaka veelme to atkaartot. Es zinu, kaapeec juus to saucat par atpuutu – taapeec ka ar speelju speeleesjanu var aizbeegt no visaam ikdienas probleemaam (t. sk. no kriizes) un uz laiku atsleegties. Ir patiikami, tacju esiet dzirdeejusji par Zazen? Jaa meditaacija! Vislabaakais veids kaa atsleegties, un pietiek tikai ar pusstundu. :> Jutiisieties arii daudz frisjaaki peec sjaada veida atiesjanas.
Nu jā – 50. Bet viņš minēja 80! Lielākā daļa līdz 80 vispār nenodzīvo, kur nu vēl spēles dzenā…
Par grannystrike neesi dzirdējis? 😀
Nu moins 😀
Iespējams pasaulē visvecākā counter-strike komanda
Sjeit buus citaats no mana tulkojuma vienai aarzemju graamatai:
Š ajā pozā mēs pieredzam Karmu, vienkāršo realitāti, kas ir priekšā mums, tieši tāda, kāda tā ir, bez jebkādas grupēšanas pa domām, cerībām, nodomiem, godkāres, patikšanām un nepatikšanām.
Kaut arī vienkārša darbība – sēdēšanā Zadzenā, šķiet gandrīz par vienkāršu, lai būtu interesanti, tā ir ļoti svarīga, lai pamanītu, ka mūsu normālajās ikdienas dzīvēs, mēs vienmēr iztulkojam pasauli priekšā mums un reti kad esam vienkārši šai pasaulē, kāda tā ir. Tāpēc sēdēšana Zadzena pozā ir ceļš lai pieredzētu vienkāršu “eksistēšanu” pasaulē, nevis kā parasti – nodomiem-apkrautu attieksmi uz notiekošo, kas formējās tā kā liela daļa no mūsu ikdienas aktivitātēm.
varbuut nebuus tik ljoti preciizs (neesmu nekaads ahuunais tulks), bet doma skaidra. jaa taisniiba. arii ar teejas kruuzi aaraa uz lievenja var mediteet, bet tad jaaieveero tikai viens noteikums – nedomaat par NEKO. ja peec Zadzena, tu juuties, kaa peec laba miega pamodies un praats vairs nav nomaakts, tad tas ir progress.
Meditācija nenozīmē pārslēgties. Meditācija nozīmē “atslēgties”, t.i., nedomāt neko. Spēļu spēlēšanu nekādi nevar salīdzināt ar meditāciju.
Ob1 – pamatā jums ar everu ir taisnība, un balstāties jūs uz pierādītiem faktiem. Bet šeit es stāstu pēc savas pieredzes. Kā jau iepriekš izteicos, spēles tagad izmantoju, lai vakaros notērētu pēdējās enerģijas paliekas, pamatā tā enerģija nava diez ko pozitīva… un pēc kādas stundiņas es jūtos līdzīgi kā pēc tādas pašas pasēdēšanas uz lieveņa. Tā tas notiek man, nu bet man viss parasti notiek savādāk kā citiem mirstīgajiem (arī gravitācija uz mani iedarbojas citadi, grūti pamatot kā, bet tā ir), tas pats arī te, es vnk stāstu kā man ir, tā teikt “iz dzīves” nu bet jūsu teiktajā arī ir tīra patiesība. Tā ka nu nezinu vairs ko iebilst. Katrs mēs esam unikums, un arī tās lietas mums katram notiek savādāk… Liels SoRRy par Off-topic…
Preses relīzes