Network Activity Indicator for Windows 7 , domāju iepostēt, jo ganjau neesmu vienīgais ar tādu sāpi.
jo ganjau neesmu vienīgais ar tādu sāpi.
Tu esi slims, ja tev ir problēmas ar internetu griezies pie provaidera.
Vai arī es esmu vienīgais kuru neinteresē interneta aiztures
vai arī es esmu vienīgais kuru neinteresē interneta aiztures
Laikam jau esi vienīgais, tā saucamais tīkla latency ir pat ļoti svarīgs, jo lielāks latency, jo paiet ilgāks laiks, līdz atveras kāda mājas lapa, par online spēlēm vispār nerunāsim, liels latency tās padara nelietojamas. Būtībā latency laiki ietekmē jebkuru aplikāciju kas izmanto netu. Jo lielāks latency, jo vairāk laika prasa kādas darbības veikšana.
Latency interesē tikai DSL CS geimerus. Normāls cilvēks to pie normāla neta un pingtime nemaz nepamana. Bullshit.
Neiet runa tieši par latency. Mirguļojošie datoriņi ir pirmā vieta kur vērst aci, ja kautkas nav kārtībā ar i-netu un tad tālāk. Piemēram – man ir mēslains Edimax rūteris, kas netur normāli pat 3 lietotājus. Redzot otrās ikoniņas-monitora neaktivitāti tad, kad būtu jābūt kaut minimālai aktivitātei – atbildei no rūtera, ir uzreiz skaidrs kurā virzienā lidināt cirvi. 🙂
Es domāju ka problēma ir blīve starp tavu datoru un monitoru.
Re kā izskatās īstiem vīriem.
Man ir smirdīgs DLink ruteris un pavelk 3 mājas lietotājus + 2 CS serverus un webu.
Neiet runa tieši par latency. Mirguļojošie datoriņi ir pirmā vieta kur vērst aci, ja kautkas nav kārtībā ar i-netu un tad tālāk. Piemēram – man ir mēslains Edimax rūteris, kas netur normāli pat 3 lietotājus. Redzot otrās ikoniņas-monitora neaktivitāti tad, kad būtu jābūt kaut minimālai aktivitātei – atbildei no rūtera, ir uzreiz skaidrs kurā virzienā lidināt cirvi. 🙂
un sjitais esot admins? O_O
ak taa, valsts iestaadee tacju :>
w7 par jebkuram tiikla probleemaam smuki pazinjo ar ikonas izmainju…
neko vairaak parastam useram nevajag!
Preses relīzes