Klaviatūra CODE – speciāli programmētājiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Klaviatūra CODE – speciāli programmētājiem

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Programmētājs Džefs Etvuds kādu dienu nolēma, ka jāizbeidz ar pretīgi klikšķošajām datora klaviatūrām, un jāuztaisa ideāla klaviatūra, kura nekristu uz nerviem. Rezultātā kopā ar Veimanu Kvongu (Weyman Kwong) WASD Keyboards tapa lolotais sapnis, kuram deva nosaukumu CODE. Vizuāli taustiņdēlis izskatās ļoti parasti un lakoniski, bez jebkādiem bling-bling. Viss krāšņums slēpjas konstrukcijā.

Izmantojot mehānismu Cherry MX Clear, izdevās pilnīgi atbrīvoties no klikšķiem. Taustiņi izgaismoti neitrālā baltā krāsā, un spilgtumu var regulēt 7 pakāpēs. Ieregulēto ierīce atceras. Lai nav jātaustās, meklējot USB pieslēgvietas uz datora, CODE korpusā tās veselas 6 plus viena microUSB. Ir arī programmējamie taustiņi.

Gumijota pamatne un 1,2 kg svars nodrošina, ka klaviatūra pa galdu neslīdēs. Savukārt konstrukcijā izmantotas tērauda plāksnes, kas garantē izturību. Uz korpusa materiāla nepaliek pirkstu nospiedumi, tas neskrāpējas. Klaviatūru CODE ražo dažādās konfigurācijās, bet cena visām ir viena – 149,99 USD.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_code34right_1.jpg[/img]

Mājaslapa

Quagmire
    Participant

Da nu, 149,99 USD. Es labāk nopērku par 5$ un paciešu klikšķus. 😀

Jaunzems
    Participant

Tu ar īstu mehānisko tastatūru esi rakstījis?

Tā kā atbildi uz šo jautājumu jau zinu, palūgšu atturēties no tālākas muldēšanas tematos, par kuriem nav ne mazākās nojausmas

nhojder
    Participant

Patiešām es ar. Bez tam, klišķis rada drošu sirdi, ka taustiņš ir nospiedies, nu lai gan tam nekādas jēgas, ja reiz grabinot no ekrāna acu nenolaižu, tomēr tā tas ir iegājies no pirmās dienas. Un tām līdzenajām vai portatīvo klaviatūrām, nesaprotu kā nejūtot taustiņa formu uz tās var pasist.

Jūtos lepns ar klikšķiem, man tā netraucē ja vien pa Skype nerunāju, tie citiem traucē, bet maksāt 159 dolārus ir kā nopirkt 15 alus kastes, lētu klabinātaju aptaisīt to pašam ar gumiju, lai neklabinātu un divas puses apmierinātas.

Beton, ej gulēt.

jonjs
    Participant

Njāāā … . Vēsture, vēsture. Es pirmo manu datoru, NABAGA STUDENTS būdams, nopirku 1999. gadā. Tas bija lietots un tam sirds vietā bija 486 procesors (tas gan pārāk ātri nomira un nopirku jaudīgāku pēc tam).KLAVIATŠªRA bija ar veselu čupu klikšķinošu metāla gabaliņu apakšā. Teikšu tā tā klaviatūra bija ne priekš putekļu un visādas citādas drazas tīrīšanas.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā