Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Klaviatūra, kura pati sevi dezinficē
Kompānija Vioguard izstrādājusi speciālu klaviatūru, kura pati sevi dezinficē. Ierīce pārdodas speciālā korpusā, kurā lietotājam piedāvā novietot klaviatūru, beidzot darbu. Korpusā klaviatūra saņem ultravioleto apgaismojumu, kurā iet bojā mikrobi un baktērijas. Š ūnas, kurās iekļūst ultraviolētais apgaismojums, nevar normāli vairoties un funkcionēt.
Vienīgis jaunās klaviatūras trūkums – viņas cena. Ierīce, kurai vajadzētu parādīties pārdošanā nākošajā mēnesī, maksās 899 dolāru.
Hmm, izskatās ka touchpads arī komplektā!
P.S. Es taču par klaviatūru konkrēto runāju nevis par kompi operāciju zālē.
Sveiks,
Es tā skatos, Tev pavairāk kļūdu Tavā rakstā:
Pirmkārt, jau virsrakstā “kura” vietā izmantot “kas”, jo, kā zināms, klaviatūras nav dzīvas būtnes, tādēļ tās nav “viņas”, bet gan “tās”. Pārlasi vēlreiz visu rakstu un attiecīgajās vietās provē izlabot!
Kā arī ierīce sevi nepārdod- nepārdodas – bet to pārdod.
Kā arī otrajā reizē pieminētais “ultraviolētais” starojums tomēr būtu rakstāms ar īso “e”.
Visbeidzot – “Vienīgis” vārdā iztrūkst “a”.
Bet tā vietā es saņemu:
Vari nelasīt manus rakstus, ja nepatīk. Un pamēģini uzrakstīt bez nevienas kļūdas! :@
No vienas puses jau patīkami, ka tiek pievienotas jaunas ziņas, bet no otras puses – ja tiek atklāti pārkāpts Noteikumu 4.2. punkts, kā rezultātā ievērojami zūd rakstu/ziņu kvalitāte – ko mēs varam sagaidīt tuvākā nākotnē?
Turklāt šis nav pirmais tāda veida raksts no šī autora.
Vai vienkārši es esmu pārāk piekasīgs?
Jaunā paaudze aug… stūraini un lecīgi vēl… bet galvenais, ka kaut ko cenšas darīt…
🙂
Varēja jau saštukot…
Jābūt… teorijā… a tur pilns ar kastēm, kurām ventilatori apauguši ar putekļu kalniem… un ķetnās cimdi, bet cimdi rokas pa iekšām, kas nebūt nav sterilas, a pēc tam uz klavieres…
Nu baigi labi, tātad ja tur būtu šitentāda klava, tad tā būtu asiņaina bet sterila 😀
msh, štrunts par asinīm, ja UV cietais starojums, tad visiem DNS kaput shut down.
Vai vari iemest kādu linku par tām sudraba klavierēm? Ne mārketingu, bet reālu datus? Nopietni, baigi vajag op. zālei.
Preses relīzes