klavierspēle

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Barons
    Participant

Logitech Ultra-Flat Keyboard klavierē iegāzās ūdens, taustiņi vai nu nereaģē vai parāda citu burtu, ar Caps Look var izslēgt kompi. Biju atskrūvējis klavieri- 🙂 neaplējos, visi vadi kārtībā. Ir iespējams kaut kādā veidā reanimēt klavieri.

Ar Logitech Ultra-Flat Keyboard labi rakstās un spēlējās pats §ūdīgaikais, veikalā nav nevienas līdzīgas klavieres ar tādiem taustiņiem.

Jaunzems
    Participant

Es tādu tastatūru lietoju (pirms pārgāju uz mehāniskajām) un varu teikt, ka sajūtas ziņā vistuvākā ir Logitech K340

akms47
    Participant

15 gadus ņemos ar parastām klavierēm. Targa tik ilgi dzīvoja, bet pati kvalitatīvākā gumija ir tikai gumija. WASD vienkārši iegāzās iekša, tāpat kā crtl, šhift un alt (kreisā pusē) – es tomēr esmu geimeris. Nopirku mehānisko klaviatūru un aizmirsu par problēmām, kuras sagādā uz klaviatūras izlijis alus/tēja/… (daudzpunkta vietā ielikt savu dzērienu ielikt pašam).

Visticamāk čips, kas kontrolē visu sagājis uz īso un “sviestā”. Nopērc normālu klaviatūru, jeb ļoti lētu, lai nav žēl.

Barons
    Participant

Dārgo it kā negribās, no lētajām kolosāla bija Ultra Flat Keyboard, šodien biju Alfā, visos veikalos, spēlēm galīgi neder, it īpaši šaujamajiem gabaliem.

Kādas ir lētākās, normālas klaviatūras?

akms47
    Participant

Es paņēmu Corsair Vengeance K70. Var jau būt, ka padārgi, bet nenožēloju.

btw Klaviatūras peldināt vismār nav labi. 🙂

Jaunzems
    Participant

Kuru slēdzi? Es iepriekš ar MX Brown klabināju, bet tagad pārgāju uz MX Blue 🙂

Jaunzems
    Participant

Aizmirsu tik pajautāt, kā pie velna tev izdevās to nogalināt? Es savējai gāzu virsū ūdeni, tēju, alu, vīnu un visādu citādu šņagu, un līdz šai dienai vēl darbojas!

Barons
    Participant

Corsiar noteikti nepirkšu-dārgi, pievērsīšu lielāku uzmanību mehāniskajām klaviatūrām līdz ap 60.Eur..

Barons
    Participant

Nebiju pamanījis ka aplieta, no rīta jau nolika karoti.

shadow118
    Participant

Mehāniskās sākas kaut kur no 70€, piem SteelSeries 6Gv2, Razer BlackWidow Tournament Edition vai Cooler Master Quickfire XT (tās tādas lētākās, ko atradu, bet tāpat visas nedaudz virs 70€)

Barons
    Participant

Nesaprotu, kas tur ērts kad taustiņi ir jāiespiez dziļi, gad spēlē pirkstiem jāslīd no viena taustiņa uz otru, piemēram kā Logitech K520, šodien taustīju tādu, nepatika ka kaut kāda mīksta, baidos sasprindzināts pirksts var klavierei caurumu izspiest.

Jaunzems
    Participant

Tur jau tā pati foršākā lieta, ka nav jāspiež dziļi līdz galam – mehānisko pogu slēdži reģistrējas jau aptuveni pusē pogas gājiena, atšķirībā no standarta rubberdome tastatūrām, kuras vienmēr jāspiež līdz galam…

Un kurā spēlē tie pirksti jāslidina no vienas pogas uz otru? Š audamajos gabalos ir tikai WASD, ctrl/shift, space un 12345. Varbūt tu domā MMO, bet tam kā pretargumentu varu sniegt šo – https://imgur.com/a/sikKg/layout/blog šis ir albums ar top Starcraft 2 spēlētāju tastatūrām; un lielākā daļa ir mehāniskās

Barons
    Participant

Quote:

Un kurā spēlē tie pirksti jāslidina no vienas pogas uz otru?

Piemēram tai pašā Battlefield, no W uz 1;2;3-pārslēgt ieročus. Mn pašlaik ir Logitech MK520, pietiek no W aizslidināt līdz 1;2;3;4;5;.

Kolosāli būtu uz spēles laiku atslēgt A un D, tuvākās pogas pie W.

Jaunzems
    Participant

[youtube]https://youtube.com/watch?v=n_2fMXwEHRs?t=3m36s[/youtube]

Video nobeigumā es nofilmēju, kā es spēlēju Battlefield 3 ar mehānisko tastatūru – vari paskatīties, kā tā “pirkstu slidināšana” izskatās. Man liekas pavisam OK

Barons
    Participant

🙂 Mja, skaisti! Es varētu nopirkt arī pa mazliet 70.Eur, baidos nekas labs pa tādu naudu nav nopērkams. 🙁 Modeļi arī laikam daudz un kā to izvēlēties? Es te atbildu forumā ar nelielām laika atstarpēm, spēlēju Battlefield 4.

Jaunzems
    Participant

Par 70€ var atrast Quickfire XT. Iesaku šo tastatūru

Barons
    Participant

Rīt pasēdēšu forumos, palasīšu kā pasaule atsaucas par klavieri un domāju pirmdien pasūtīšu.

🙂 Paldies par info.

Jaunzems
    Participant

Tikai padomā, pirms izvēlies īsto slēdzi.

MX Blue ir skaļs un ar jūtamu klikšķi,

MX Brown ir klusāks un ar ļoti vieglu, nedzirdamu klikšķi

MX Red nav nekāds klikšķis un tas bez nekādas pretestības iet līdz galam. To nospiest neprasa nekādu piepūli.

Barons
    Participant

Š itā Cooler Master Storm Quickfire TK , Blue CHERRY MX ir pērkama? Esmu mazliet sajucis skatoties specifikācijas, kāds šitai būs slēdzis?

Jaunzems
    Participant

MX Blue. Tās ir tās skaļās rakstāmmašīnas.

Vislīdzīgākā tavai Logitech Ultra Flat būs MX Brown, bet, ja vēlies pirms iegādes izmēģināt MX Brown vai MX Blue, varam kaut kur satikties un es varu paņemt līdzi izmēģināt divas no manām tastatūrām.

[img]https://i.imgur.com/cw0ueur.png[/img]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā