Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › klavierspēle
Logitech Ultra-Flat Keyboard
Ar Logitech Ultra-Flat Keyboard labi rakstās un spēlējās pats §ūdīgaikais, veikalā nav nevienas līdzīgas klavieres ar tādiem taustiņiem.
Visticamāk čips, kas kontrolē visu sagājis uz īso un “sviestā”. Nopērc normālu klaviatūru, jeb ļoti lētu, lai nav žēl.
Kādas ir lētākās, normālas klaviatūras?
btw Klaviatūras peldināt vismār nav labi. 🙂
Un kurā spēlē tie pirksti jāslidina no vienas pogas uz otru? Š audamajos gabalos ir tikai WASD, ctrl/shift, space un 12345. Varbūt tu domā MMO, bet tam kā pretargumentu varu sniegt šo –
Un kurā spēlē tie pirksti jāslidina no vienas pogas uz otru?
Piemēram tai pašā Battlefield, no W uz 1;2;3-pārslēgt ieročus. Mn pašlaik ir Logitech MK520, pietiek no W aizslidināt līdz 1;2;3;4;5;.
Kolosāli būtu uz spēles laiku atslēgt A un D, tuvākās pogas pie W.
Video nobeigumā es nofilmēju, kā es spēlēju Battlefield 3 ar mehānisko tastatūru – vari paskatīties, kā tā “pirkstu slidināšana” izskatās. Man liekas pavisam OK
🙂 Paldies par info.
MX Blue ir skaļs un ar jūtamu klikšķi,
MX Brown ir klusāks un ar ļoti vieglu, nedzirdamu klikšķi
MX Red nav nekāds klikšķis un tas bez nekādas pretestības iet līdz galam. To nospiest neprasa nekādu piepūli.
Vislīdzīgākā tavai Logitech Ultra Flat būs MX Brown, bet, ja vēlies pirms iegādes izmēģināt MX Brown vai MX Blue, varam kaut kur satikties un es varu paņemt līdzi izmēģināt divas no manām tastatūrām.
Preses relīzes