Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Kļūda veidojot tīmekļa lapu.
Tā kā es vēl mācos veidot, modificēt tīmekļa lapas, es nesaprotu vienu kļūdu, kas varētu būt saistībā ar laiku, datumu.
Man tad ,kad ieeju savā lapā man parādās
Warning: strftime() [function.strftime]: It is not safe to rely on the system’s timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected ‘Europe/Helsinki’ for ‘2.0/no DST’ instead in C:xampphtdocsPortalsmSmarty_Compiler.class.php on line 390
Kā viņu salabot, un kas varētu būt pie vainas?
Principā tas vispār nav kļūdas paziņojums, bet tikai brīdinājums, kas neietekmē lapas darbību, tikai informē, ka tiek izmantots servera laiks nenorādot laika zonu.
Ir divi varianti, kā no tā izvairīties
1) norādīt laika zonu –
2) norādīt zemāku kļūdu paziņojumu līmeni, droši vien E_ALL ja tā ir dev kaste, vai 0 uz publiska servera. To var izdarīt izmainot konfigurācijas failu vai arī sava php skripta sākumā ieliekot error_reporting(E_ALL);
And, kas notiek, ja tu to savu lapu uzliec uz kādu serveri, hostu, nevis uz savu pc, kaut kas mainās? Droši vien viņš ņem tagad time zonu no tava PC, tāpēc arī visticamāk šāda problēma rodās.
Kaut kāds open source? Jāskatās tuvāk. No zila gaisa jau mēs izzīlet nevaram.
And, kas notiek, ja tu to savu lapu uzliec uz kādu serveri, hostu, nevis uz savu pc, kaut kas mainās? Droši vien viņš ņem tagad time zonu no tava PC, tāpēc arī visticamāk šāda problēma rodās.
Smagi izskatās pēc Smarty – template engine. 🙂
Tas ir Eazy Portal
Jā tas ir open source. Laikam būs jāliek uz kāda hosta.
Manu pirmo postu izlasi
Tev vienu rindiņu konfigurācijā jāpamaina.
error_reporting(0);
Jā tas ir open source. Laikam būs jāliek uz kāda hosta.
Manu pirmo postu izlasi
Tev vienu rindiņu konfigurācijā jāpamaina.
Paldies es to izdarīju, viss ir labi, bet atradu arvien jaunas kļūdas.
Error reportingam vajadzeetu raadiit visas kljuudas uz developing mashiinas (jaa arii E_NOTICE liimenja), taadeelj daGrevis ieteikto error_reporting(0) noteikti nevajadzeetu rakstiit. Tikai uz production vides.
Es, parasti, izveidoju IS_PRODUCTION konstanti un atkariibaa no taa varieeju ar dazhaadaam kljuudu apstraadeem, piemeeram, visu logoju ja IS_PRODUCTION vai izvadu ja !IS_PRODUCTION.
Taas kljuudas ko tu redzi, droshi vien, nav kljuudas, bet vnk izstradaataaji ir lietojushi vecaaku PHP versiju. Biezhi var gadiities visaadi E_DEPRECATED liimenja error’i. Tad gan, dazhkaart, ir veerts uz developing mashiinas atsleegt E_DEPRECATED liimenja error’us, ja nav veelme pasham paarstraadaat kodu vai arii internetaa jau taads nav pieejams.
Preses relīzes