Kļūda Windows 8 aizsardzībā ļauj pirātiskās kopijas aktivizēt uz mūžu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kļūda Windows 8 aizsardzībā ļauj pirātiskās kopijas aktivizēt uz mūžu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kā ziņo WindowsWave, rupja (vai apzināta?) kļūda Windows 8 aizsardzībā ļauj pirātiem bez pūlēm padarīt to legālu. Tā kā legāls izmēģinājuma periods Windows 8 nav paredzēts, paredzams, ka metode iegūs plašu popularitāti kaut vai testēšanas nolūkos.

Metode ir šāda:

1. Jānovelk Windows 8 solīdā programmu lielveikalā

2. Jāuzinstalē ar jebkuru internetā pieejamu atslēgas kodu

3. Jāaktivizē ar jebkuru ārējo KMS serveri

4. Jāielādē atjauninājums Windows Media Center, kuru Microsoft no 26. oktobra līdz 2013. gada 31. janvārim dod dāvanā.

WMC atslēgas kods nāk tieši no Microsoft servera, un tas ir unikāls katram datoram. Š is kods pārraksta sākumā ievadīto OS atslēgas kodu, un līdz ar to Microsoft uztverē pirātiskais Windows 8 automātiski kļuvis par legālu, un arī turpmāk viltojumu nekādi nevarēs atklāt.

Ballmers: “Nu, puikiņi, ejiet papiratēties… varbūt jums Sinofska Vista 8 iepatiksies, un tad arī nopirksiet!” 🙂

[img]https://notepad.lv/userpix/28_steve_ballmer_1.jpg[/img]

Avots

Nettwerk
    Participant

Nu bet beidziet, cena par kādu ir iegādājams Windows 8 Pro ir dikti patīkama, tad tāpēc īsti neizprotu, kamdēļ piratizēt? Nu ja naudas žēl, tad kamdēļ pirkt datoru, ja pat nevar atļauties nopirkt sistēmu? Kamēr pirātisma ideja būs lietotāju galvās, tikmēr nekas nemainīsies? Kamdēļ nelietojat Linux, BSD vai Solaris? Tā ir bezmaksas, A bet lūdzu lietojiet kamēr nelabi paliek. Ja vēlies lietot Windows, tad nu noziedo, tos 49.99 GBP vai cik tie EUR maksā…

buldozers
    Participant

Pat ja man uz mājām piegādātu retail versiju smukā kastītē, bez maksas, tāpat neizmantotu.

Jaunzems
    Participant

nevienu tas neinteresē

buldozers
    Participant

Nevienam neinteresē tas, ka tev neinteresē.

root
    Participant

Man interesē. Ej nošaujies.

Nettwerk
    Participant

Visi iepriekš bļauj ja būtu tāda cena un tāda tad noteikti iegādātos. Kad nu ir par tādu cenu, tad bļauj nevajag to sūdu. Kāds spiež lietot Metro UI? Nelieto, ja nevēlas. Viņš ir tikai sākumā.

buldozers
    Participant

Tas ir labi, ka tev interesē. Tev arī jauku dienu. 🙂

budzis
    Participant

Kur tu tādas cenas redzēji?

Microsoft Windows 8 Professional, 32/64bit, Upgrade, ENG maksā 167 Ls

Microsoft WINDOWS 8 PRO OEM 64bit ENG – 95 Ls, kas arī sanāk gandrīz 2x dārgāk par tavām cenām

samurajs
    Participant

Cenas ta cenas, lai būtu kādas, bet lieta ir par principu: ES fiksētas tiesības atdot preci atpakaļ tirgotājam 14 dienu laikā, ja nepatīk. Š eit nu jāpērk burtiski kaķis maisā. Bija jau beta testēšana, bet vai beta ir pabeigts produkts?

Izmēģināšanas perioda atcelšana vien jau rada aizdomas, ka vēlas iesmērēt mēslu.

Aldis
    Participant

Sākumā ir MetroUI, un beigās nav start poga.. 😀

Man tas pats variants ir sakāms par tiem, kam redz start poga neesot vajadzīga – vai līdz šim viņa traucēja? 😀

Stat1CX
    Participant

Vai tad nebija 60 dienu triālis novelkams no MS lapas? Un var jau uzinstalēt OS izmantojot publiskās atslēgas un neveikt aktivizāciju, būs 30 dienu testa periods pēc tam domā ko darīt tālāk.

Eudoxus
    Participant

Kas tās par cenām? Online upgrade līdz 31. janvārim maksā 29 eiras https://windows.microsoft.com/lv-lv/windows/buy?ocid=GA8_O_MSCOM_Prog_FPP_Null_Null

Manuprāt, pieņemama cena. Tiesa, vai visiem vajag apgreidoties, tas ir cits jautājums. Desktop lietotājam no jaunā Win8 liela ieguvuma nav.

Garinsh
    Participant

Classic Shell.

Garinsh
    Participant

Jebkurš, kam oficiāls Win7, var sistēmu atjaunot arī par 15 eirikiem. https://www.windowsupgradeoffer.com/

rizhee
    Participant

kur tu tādas cenas esi redzējis? līdz 31. janvārim pa 30 eiro vari atjaunināties, ja neesi pircis kompi ar win7 oem pēc 2. jūnija, tādā gadījumā 15 eiro.

jonjs
    Participant

Es zināju, es jutu, ka Windows 8 tas ir Ubuntu Unity Microsoft versija 🙂 Visiem viss par brīvu … .

Ja nopietni, tad īsti nevar saprast tagad ir jāpriecājas vai jāķer kreņķis, jo Win8 un Unity man, maigi sakot, nepatīk. Arī par velti, nepatīk :(.

Eudoxus
    Participant

Kas tev tur var nepatikt, ja tas neko īpaši neatšķiras no Win7?

Evers
    Participant

Lai paspēlētu spēlītes ir nepieciešams Windows. Linux nav alternatīva.

Maksāt par produktu, kas jau pamatā ir brāķis – vīrusunedrošs, tā vietā lai to izmantotu par brīvu? Neinteresē maksāt. Nepatīk maksāt. Tā jau gana barojam ārzemju ekonomikas.

romajo
    Participant

Man jau liekas, ka tās rupjās kļūdas buļļa sūds vien ir un sprauga tiek atstāta tīšām. Nu neticu, ka mikrosofts ar saviem resursiem nevar aizsargāt savus produktus no zādzībām. Viņiem ir izdevīgāk, ja tu lieto viņu produktu (kaut vai zagtu), nekā sēdi uz kāda bezmaksas, tādējādi paplašinot savas zināšanas un radot sev lielākas izvēles iespējas. Viņi tevi burtiski pieradina lietot tikai viņu produktu, jo agrāk vai vēlāk daļa “pirātu”, tā vai citādi (atsevišķi vai kopā ar datoru) iegādāsies viņu produktu legāli (tagad taču godīgums ir modē, plus autortiesību bubulis) un turpinās tos lietot (pieradumam liels spēks). Savukārt tie kas turpina lietot zagtu mantu, lai lieto, tādējādi neviļus popularizējot un izplatot produktu. Kā saka: ” No divām bēdām jāizvēlas mazākā”.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?