Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Kļūda Windows 8 aizsardzībā ļauj pirātiskās kopijas aktivizēt uz mūžu
TOTÄ€LS MÄ€RKETINGS!!!!!
[..] And as long as they’re going to steal it, we want them to steal ours. They’ll get sort of addicted, and then we’ll somehow figure out how to collect sometime in the next decade.
… vai next Patch Tuesday 🙂
Developeriem kā reiz.. 😀
Bet, tici man, tu nevēlies, lai visi būtu ar tādu domāšanu(šajā kontekstā), kā tev.
Mani sazombējāt, bet naudiņu nedabūsiet, hehehe!
Ja grib, lai kāds maksātu, vajag reālu labumu, citādi pirātiskais Windows = legālais Windows. Kamēr situācija būs tāda, nekas nemainīsies. Būtu pamācījušies no spēļu izstrādātājiem, ar pirātisko spēli netiekam spēlēt onlainā, ir reāls iemesls pirkt, ja man tā spēle patīk, pērku!
Tu domā, ka viņiem kāda vienota sistēma ar ik katru sīko LV interneta bodi? Jeb varbūt tiek algoti melnstrādnieki, kas apzvana pusi pasaules, lai apstiprinātu datumus…
Kā jau teicu, var arī pa 15 eirām upgreidoties, ja labi grib.
Dīvaini jau ir tas ka MS serveri tur iesaisīti, iespējams taisa monitoringu, cik cilvēki šādu iespēju izmanto…. Protams, tas taču ir vislabākais paņēmiens, ne kā noskatīties ka aiz muguras čaļi krāmē krekus, utt… 🙂
Vislabākais ka skolā papildus iemāca krekot, apiet utt.. 😀 Jo kā students tiks pie Microsoft Worda? Tač novilks to torrentos, un lietos… 🙂
jo VL versijām to WMC neredzēt
Ja ir laiks 5 pīpaužu garumā, tad vari izdarīt līdzīg kā makbetons – uzzvani uz Microsoft un painteresējies kā ta tur ir… 🙂
Atliek vien tikt pie Windows 8 MSDN kopijas dabūt vienu seriāli un piezvanīt caur skype uz Microsoft pārstāvniecību Anglijā un nosaukt uzģenerētos ciparus. Kad tas izdarīts Tev automātiskais atbildētājs nosauks pretī aktivizācijas kodu. Ievadi to un GATAVS. Tev ir legāls Windows 8 ar visām personalizēšanas iespējām utt. Windows aktivizēts uz mūžu.
Protams licenci gan drošības labad vajag uzreiz backupot ar tokens manager. Bet citādi viss ir okey un Windows 8 var pat refreshot un licence nekur nepazudīs. Un Tie,kas pukst,ka Linux un opensource ir labāks tad nu te gan es nepiekritīšu. Protams Linux ir laba sistēma,bet priekš darba ar dokumentiem tik un tā parocīgāks šķiet tas pats MS Office. Linux ar savām opensource programām ir labs citās nozarēs par to nav šaubu. Bet katram ir savi plusi un mīnusi.
Cik esmu lietojis Windows 8 – mocījis visādos veidos viņu. Ne reizi man nav uzmeties bluescreen un ne reizi vēl līdz šim nav nokāries,kā tas bija ar Windows 7. Laba OS! Bet nu tas Metro a.k.a modern UI gan bik patraucē,bet citādi viss ir ok.
Preses relīzes