Kļūda Windows 8 aizsardzībā ļauj pirātiskās kopijas aktivizēt uz mūžu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kļūda Windows 8 aizsardzībā ļauj pirātiskās kopijas aktivizēt uz mūžu

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    LooNeY
    Participant

😉 Nekas nekas puišeļi! Viss šitas ir reklamas ietvaros! skatieties ka Janvāra beigās atnāks mazs updeitiņs kas izlabo šo ”bugu” un varēsiet sūkat īkšķi ar melnu ekranu un uzrakstu ‘ yo may be a victim of pirated software…. Please you can click here and buy w8 with our special offer to legalise your windows!’

TOTÄ€LS MÄ€RKETINGS!!!!!

Crow
    Participant

Bils Geits wrote:

[..] And as long as they’re going to steal it, we want them to steal ours. They’ll get sort of addicted, and then we’ll somehow figure out how to collect sometime in the next decade.

… vai next Patch Tuesday 🙂

Aldis
    Participant

Bij pat man šķiet veselu 90 dienu triāls enterpraisam.

https://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx

Developeriem kā reiz.. 😀

piwchix
    Participant

Hmm. Kad par tavu darbu kāds nesamaksās, jo “Neinteresē maksāt. Nepatīk maksāt.”, neaizmirsti to pieņemt, kā normu!

Bet, tici man, tu nevēlies, lai visi būtu ar tādu domāšanu(šajā kontekstā), kā tev.

Evers
    Participant

Jau skolās, ar nolūku, bērni tiek sazombēti, pieradināti darboties ar Windows, MS Office, nevis bezmaksas alternatīvām. Pateicoties tādai zombēšanai viņiem jau gana naudiņas ripo no visām pasaules malu malām.

Mani sazombējāt, bet naudiņu nedabūsiet, hehehe!

Ja grib, lai kāds maksātu, vajag reālu labumu, citādi pirātiskais Windows = legālais Windows. Kamēr situācija būs tāda, nekas nemainīsies. Būtu pamācījušies no spēļu izstrādātājiem, ar pirātisko spēli netiekam spēlēt onlainā, ir reāls iemesls pirkt, ja man tā spēle patīk, pērku!

Eudoxus
    Participant

Nevajag maldināt publiku – tas attiecas uz tiem, kas savu kasti ar Win7 ir iegādājušies šogad. Tās neattiecas uz visiem, kam ir Win7, jo tas jau ir apritē vismaz gadus 3.

Garinsh
    Participant

Neviens neliedz tev sacerēt tos pirkšanas datus tāpat kā to izdarīju es un n-tie tūkstoši citi.

Tu domā, ka viņiem kāda vienota sistēma ar ik katru sīko LV interneta bodi? Jeb varbūt tiek algoti melnstrādnieki, kas apzvana pusi pasaules, lai apstiprinātu datumus…

Kā jau teicu, var arī pa 15 eirām upgreidoties, ja labi grib.

Aldis
    Participant

Godīgi sakot – nu i?? 😀 Taču Windows 7 var izdarīt tā pat… Windows XP arī… Kas šeit tik neparasts?? Softs šā vai tā nebūs legāls … Ja atnāks pārstāvji no BSA, šie skatīsies uz PC korpusu, kur Tev jābūt vai nu oem, vai retail versijas uzlīmei, kā arī ieteicams pirkšanas papīrus sagatavot.. 🙂

Dīvaini jau ir tas ka MS serveri tur iesaisīti, iespējams taisa monitoringu, cik cilvēki šādu iespēju izmanto…. Protams, tas taču ir vislabākais paņēmiens, ne kā noskatīties ka aiz muguras čaļi krāmē krekus, utt… 🙂

Aldis
    Participant

Piekrītu evers… sazombē ar šiem maksas softiem jau skolās – Windows, Photoshop, Corel, Kaspersky, utt.. Pārsvarā nemāca neko uz brīvajiem softiem – kaut vai varētu, mierīgi.. 🙂

Vislabākais ka skolā papildus iemāca krekot, apiet utt.. 😀 Jo kā students tiks pie Microsoft Worda? Tač novilks to torrentos, un lietos… 🙂

piwchix
    Participant

Par zombēšanu piekrītu par visiem 100%, par viedokli gan ne.

Garinsh
    Participant

Bet man pirkts digitāli un savu uzlīmi vari iespraust. Ko tālāk?

iKey
    Participant

paga, vai tad KMS aktivizācija nedarbojas uz VL versijām? vai arī es ko jaucu?

jo VL versijām to WMC neredzēt

Aldis
    Participant

Arī digitāli tiek ņemts vērā pirkšanas rēķins.

Ja ir laiks 5 pīpaužu garumā, tad vari izdarīt līdzīg kā makbetons – uzzvani uz Microsoft un painteresējies kā ta tur ir… 🙂

Columbus
    Participant

Vispār jau pie legāla Windows 8 var tikt bez jebkādiem vīrusainiem aktivizatoriem un citiem štruntiem.

Atliek vien tikt pie Windows 8 MSDN kopijas dabūt vienu seriāli un piezvanīt caur skype uz Microsoft pārstāvniecību Anglijā un nosaukt uzģenerētos ciparus. Kad tas izdarīts Tev automātiskais atbildētājs nosauks pretī aktivizācijas kodu. Ievadi to un GATAVS. Tev ir legāls Windows 8 ar visām personalizēšanas iespējām utt. Windows aktivizēts uz mūžu.

Protams licenci gan drošības labad vajag uzreiz backupot ar tokens manager. Bet citādi viss ir okey un Windows 8 var pat refreshot un licence nekur nepazudīs. Un Tie,kas pukst,ka Linux un opensource ir labāks tad nu te gan es nepiekritīšu. Protams Linux ir laba sistēma,bet priekš darba ar dokumentiem tik un tā parocīgāks šķiet tas pats MS Office. Linux ar savām opensource programām ir labs citās nozarēs par to nav šaubu. Bet katram ir savi plusi un mīnusi.

Cik esmu lietojis Windows 8 – mocījis visādos veidos viņu. Ne reizi man nav uzmeties bluescreen un ne reizi vēl līdz šim nav nokāries,kā tas bija ar Windows 7. Laba OS! Bet nu tas Metro a.k.a modern UI gan bik patraucē,bet citādi viss ir ok.

Eudoxus
    Participant

Manu Win8 instalāciju nokāva Connectify. Nezinu, kas par vainu, bet neviena no man pieejamajām Connectify versijām man uz Win8 neiet. Pie reizes arī uzzināju, ka tagad bluescreen ir aizstāts ar, šķiet, pinkscreen:D

Columbus
    Participant

Nu jā Win 8 vēl ir pāris lietas ar kurām nav saderības,bet nu tas nav pasaules gals. Viss ko man vajag iet. Nesūdzos. Uz Windows 8 negrib strādāt arī mobilais internets piemēram BITE, LMT nokauj uzreiz WI-FI draiverus un pat WI-FI pēc tam atsakās šancēt. Bet nuuuu nekas mani tas īpaši nesatrauc…es pats zinu uz ko parakstījos un apzinos,ka šī ir jauna OS.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?