Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Klusā tehnoloģiju revolūcija
it virziitam portaalam ir korekti jaatspoguljo it lietas, nevis jaapaarveersjas par beernudaarzu, kaa tev to gribeetos :>
idiotiem nav vietas internetaa
hau!
ķirzak, kas tev liek domāt, ka tu esi patiesība pēdējā instancē?
vai tad ķirzaks tev nelika skaidri noprast, ka šauj nost visus, kas nav kā viņš, vai nu mazākajā gadījumā Prokrusta gultā nocērt nost visu lieko – kam galvu, kam kājas… dažādiem cilvēkiem ir dažāda nepieciešamība pēc savas personības izrādīšanas un pēc apmēriem kādos tai ir jātiek izrādītai un citiem savukārt tā jāpiecieš, lai tikai kāds varētu justies labi;)
P.S. Prokrusts aprobežojās tikai ar kāju nociršanu/pagarināšanu, nevajag grieķu vietā viņu pasakas izdomāt.
ķirzak, kas tev liek domāt, ka tu esi patiesība pēdējā instancē?
Piedod Džedaj, bet tieši šī kaite piemīt tev pašam. Ja gribi, varu dažus tavus citātus iz tevi te ielikt, lai tauta papriecājas:
“Zini ko – man ir tādas aizdomas, ka neviens neskums, ja tu aizpisīsi naxuj no šejienes.”
“Eudoxus, es par saviem vārdiem atbildu (atšķirībā no tevis). Ja es saku, ka T500 ir mēsls par nesamērīgu naudu, tad sameklē argumentus, ka es kļūdos, nevis pis tautai smadzenes ar savu demagoģiju. “
“Mani atgumenti ir mans vārds. A kur ir tavi argumenti?”
“Losi, kur ir tavi argumenti? Vai arī atkal turpināsi dirst vasku?”
(avots:
Un pēc šī tad, lūdzu, paskaidro man, kādas tev ir tiesības citiem te etiķeti mācīt un prasīt, vai kādam te nav sakāpis galvā. Esi tika laipns un iesākumam tiec vaļā pats gan no sava purčika slenga, gan no sava pēdējās patiesības paudēja statusa un tad arī vari citus pamācīt, kā komentāri jāraksta.
Visiem pārējiem, protams, es atvainojos par to, ka jums ir jālasa šīs jēlības, bet fakts paliek fakts – brīžiem forums atgādina piesmakušu vagonu ar nemazgātiem urlām, bet tiklīdz kāds par to aizrāda, tad tev pasaka, ka “neviens neskums, ja tu aizpisīsi naxuj no šejienes”. Paši piekakā un tad brīnās, ka citi sūdzas par smaku.
Ja nav neviena moderatora, kas izmoderē visas tās jēlības, tad varbūt var kaut kā vienoties par visiem pieņemamiem principiem un izturēties vienam pret otru mazliet cilvēcīgāk?
Man, piemēram, traucē tavs komentārs.
//retorisks jautājums, cerams, ka būsi spējīgs neatbildēt.
Citam info būs noderīga, citam tā liksies suņu murgu vērta. Tāpēc ir nereāli tagad speciāli priekš lietotāja “ruukjis” ob1 izvēlēties kaut kādu citu frāzi. Ja viņš grib uzsvaru likt uz ātrdarbība, tad kāpēc viņš to nevar definēt, kā “šķiļas zem sekundes” ?
Ja nespēj neko uzrakstīt par tēmu, tad varbūt neraksti vispār neko? Galu galā ir tāda unikāla fīča – personal message. Ceru, ka esi pazīstams ar šādu fantastisku iespēju, puišeli. Vai arī tev patīk risināt savas problēmas publiskā vidē, lai visi paskatās, cik tev nabadziņam grūti? Viens pats cīnies pret netaisnībām uz pasaules :/
//retorisks jautājums, cerams, ka būsi spējīgs neatbildēt.
Tevi jau arī te neviens neacināja publiski izteikties. Turklāt arī ne pa tēmu. PM arī neatsūtīji. Tad kāpēc pārmet man to, ko pats dari?
Jautājums par kuru es runāju nemaz nav personīgas dabas jautājums. Ja būsi ievērojis, tad es tikai norādīju, ka augsti godātais autors rakstā apgalvo kaut ko tādu, ko nedēļu iepriekš kaislīgi noliedza.
O, un ceru, ka vismaz pats būsi spējīgs neatbildēt.
Varbūt var nākt ar kādiem konstruktīvākiem piedāvājumiem, proti:
1) ja nepatīk kā tehniskie cilvēki veido rakstus (taču brīvais stils pēc būtības ir pieņemams), tad raksts iziet redaktūru pie samuraja vai kāda cita no autoriem, kas spēj ar pietāti izturēties pret raksta autora domu un izteiksmes stilu,
2) brīvā stila rakstus gatavo uzreiz divi autori (normāla prakse žurnālistikā) – tādejādi mazinot dažādu nepilnību iespēju,
3) izveidojām prasību sarakstu šeit publicējamiem rakstiem, lai nevienam nebūtu šaubu kādām tieši kvalitātēm rakstam ir jāatbilst, un visa atlikusī neapmierinātība tiktu pausta foruma sadaļā, kas ir domāta autoriem …
Visi izteicās, tēmu slēdzu.
Preses relīzes