Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ko 2011. gadā visvairāk esam iegādājušies "torentu lielveikalos"?
Crysis 2CoD: Modern Warfare 3Battlefield 3FIFA 12
Wii spēļu vidū vispieprasītākā ir jau 1,5 gadus vecā Super Mario Galaxy 2 Gears of War 3

Filmu un seriālu vidū “spēku samērs” pasaulē ir mazliet citāds kā Latvijā. Bet par gaumēm jau nestrīdas. No statistikas var izdarīt interesantus secinājumus, ka ne vienmēr filmas budžets un kases ieņēmumi ir noteicošais nelegālo lejuplādētājuFast Five127 Hours

Nominācijā “Seriāli” daudzi pie mums nav populāri, jo saraksts balstīts uz ASV televīziju repertuāru. Un atkal redzam atšķirību starp dažādām skatītāju grupām: mājsaimniecēm topā ir The Big Bang TheoryHow I Met Your MotherDexterGame of Thrones.

A kur mūzika palika? :S
Varu pats pavēstīt, ka lielākajā mūzikas veikalā šogad topā bija overrated Radiohead ar King Of Limbs, Nero – Welcome To Reality un The Black Keys – El Camino. No otrās bodes vēl var pievienot Foster The People – Torches un M83 pēdējo veikumu :>
Spēles – atjaunoju pāris vecas, pazudušas lietiņas un tikai (CaesarIII, UFO Apocalypse).
Filmas – kaukas ir vilkts, bet patiesību sakot pat neatceros īsti… noteikti dažas dokumentālās par sev tuvām tēmām (kosmosa apguvi pārsvarā).
Mūzika – visu gadu torrenti iztika bez manis, bet gada pašā nogalē panesās klikšķis uz klasisko un seno mūziku un tad nu manai metāla kolekcijai blakus lērums gluži neparastu lietu pieradās – no senās ķīniešu mūzikas līdz Bēthovenam 🙂
Warez – nu šis tas ir 😀 bet ne pamatlietas, tās visas legālas; vairāk tādi nebieži lietojami rīki darba ražīguma palielināšanai; grēks naudu maksāt tieši tāpēc, ka reti vajag.
Un, jā, Makgaivers bija labs + A-komanda!
bet par tēmu… no augstāk minētā esmu “iepircis” tikai CoD:MW3 un BF3… tīri izglītošanās nolūkos, lai zinātu par ko citi sajūsminās… 😀 MP tik un tā nespēlēju, tam man ir WoT…
man, protams, pirmajā vietā no lielveikalu piedāvājuma ir mūzika… tas un pa vidam vēl kāda filma vai softs un savi 500GB pa gadu sakrājas…
Starp citu pirms “Bagātie raud” sāka rādīt.

Var arī palūrēt: [youtube]