Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Ko darÄ«t RÄ«gÄ?
ja nopietni, vecrīga, alberta iela un citi arhitektūras meistardarbi.. bet tas jau vasarā
nopētīt padauzas nopirkt lodāmuru Elfā 🙂
Nebūs ar skoču jāķēpājās :>
Ēm, apmeklēt jauno rīgas teātri ?
Pašā Rīgā (centrā) jau darīt nav ko, ja tev nav nekādu konkrētu mērķu. Ja nu vienīgi žopings, bet es pats to nevaru ieteikt, neciešu pirkt kautko pirkšanas dēļ.
Ak jā, 3D sagribējies… Ir viens labs paņēmiens, kā to panākt mājas apstākļos pat bez speciālas aparatūras iegādāšanās, diemžēl atkal tev kā maloļetkam ieteikt to nedrīkstu.
P.S. Pacans brauc uz Rīgu un pašam nav ne mazākās sajēgas, kāda hrena pēc un ko tur darīt. Pzs…
Var to visu ierakstīt kāda telefonveidīgā diktofonā 😀
P.S. Man tā viens Rīgas pajolkantoris atbildēja kautkad vasarā – “nu kā uz kastes taču rakstīts – 300Mbps bezvadnieks un 100Mbps pa LAN!” 😀
McDonalds apmeklējums noteikti būs, tas ir skaidrs. Daudz labāk nekā Ventspils hesburgers. Bet vajag vēl kaut ko, jo 9:00 būšu tur un 23:00 apmēram tikai mājās tikšu.
Aoma jau pareizi pateica. Ko tu tajā rīgā darīsi? Nu, ieiesi suckdonaldā un nokonstatēsi ka ir liela un dārga ateja, tālāk? Ja tev nav iemesli tur braukt, nebrauc. Es tajā bedrē pēdējoreiz biju pirms pieciem gadiem [pagājušā gada 25. janvāra lidostas “Rīga” apciemojumu neskaitīsim, rīgas centrā es nebiju] – vēlējos apciemot jūrmalā dzīvojošus radus un pievienojos ekskursijai no skolas, kuru pēc tam noteiktā vietā rīgas centrā pametu. Nākamo reizi tur būšu atgriežoties latvijā un kad vajadzēs iepirkt kādas detaļas priekš audī.
Man lielā dienas burzmā centrs liekas pretīga vieta.
Varoņpilsētu apmeklēju reizi gadā, varbūt divas reizes, un tikai ja ir vitāla nepieciešamība, kaut ko nokārtot, izbīdīt, utt….
Varbūt pietiks spamot savu www visur? Vieta zem saules katram ir jāiekaro pašam, nav smuki šādi rīkoties. Saprotu, vienreiz, divreiz, bet te jau katrā otrajā tēmā! Ja vēlies reklāmu, tad par to būs jāmaksā – sazinies uz
Preses relīzes