Ko darÄ«t RÄ«gÄ￾?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Ko darÄ«t RÄ«gÄ￾?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    buipisLV
    Participant

Rīt ir iespēja aizbraukt uz Rīgu. Jautājums tāds, ko tur darīt? Zinu, ka uz forumcinemas uz kādu 3D filmu aiziešu bet vairāk neko nevaru izdomāt. Transports būs.

tox3
    Participant

Pastaigāt pa Maskačku

Jaunzems
    Participant

riga plaza?

ja nopietni, vecrīga, alberta iela un citi arhitektūras meistardarbi.. bet tas jau vasarā

Kon
    Participant

Hessburgerī ir bērnu stūrītis

Evers
    Participant

Nežēlojot maciņu, pielikt kuņģi ar ātro ēstuvju draņķībām (burgeri, frī, kola …) un iet skatīties kādu 3D filmu forumcinemas. Tas ir tas, ko es daru, kad reizi vai divas gadā tajā nostūrī parādos. 😀

buipisLV
    Participant

McDonalds apmeklējums noteikti būs, tas ir skaidrs. Daudz labāk nekā Ventspils hesburgers. Bet vajag vēl kaut ko, jo 9:00 būšu tur un 23:00 apmēram tikai mājās tikšu.

Kon
    Participant

Aizej uz Lienes ielu nopētīt padauzas nopirkt lodāmuru Elfā 🙂

Nebūs ar skoču jāķēpājās :>

buipisLV
    Participant

Paldies. Vēl ko iesakiet. 🙂

archeens
    Participant

Go Planet

nevertell
    Participant

Gop planet ?

Ēm, apmeklēt jauno rīgas teātri ?

Pašā Rīgā (centrā) jau darīt nav ko, ja tev nav nekādu konkrētu mērķu. Ja nu vienīgi žopings, bet es pats to nevaru ieteikt, neciešu pirkt kautko pirkšanas dēļ.

aoma
    Participant

Paliec, kur esi, kojana ieteiktais nederēs, jo pat sabiedrības padibenes negrib pa niekam skatīties uz rūtainu sauli un macburgeri kaitīguma ziņā Rīgā ne ar ko neatšķiras no Ventspils.

Ak jā, 3D sagribējies… Ir viens labs paņēmiens, kā to panākt mājas apstākļos pat bez speciālas aparatūras iegādāšanās, diemžēl atkal tev kā maloļetkam ieteikt to nedrīkstu.

P.S. Pacans brauc uz Rīgu un pašam nav ne mazākās sajēgas, kāda hrena pēc un ko tur darīt. Pzs…

BOFH
    Participant

Var ieiet kādā pajolīšu datorkantorī un pajautāt kādu normālu jautājumu. Nu piemēram, ar kuru no jūsu piedāvātajiem routeriem es varu izveidot tuneli starp 2 ofisiem? Vai kautvai – kurš no šiem routeriem velk 100Mbps WAN-LAN ja pie bezvadnieka ar ir pieslēgušies daži station?

Var to visu ierakstīt kāda telefonveidīgā diktofonā 😀

P.S. Man tā viens Rīgas pajolkantoris atbildēja kautkad vasarā – “nu kā uz kastes taču rakstīts – 300Mbps bezvadnieks un 100Mbps pa LAN!” 😀

msh
    Participant

buipis wrote:

McDonalds apmeklējums noteikti būs, tas ir skaidrs. Daudz labāk nekā Ventspils hesburgers. Bet vajag vēl kaut ko, jo 9:00 būšu tur un 23:00 apmēram tikai mājās tikšu.

Aoma jau pareizi pateica. Ko tu tajā rīgā darīsi? Nu, ieiesi suckdonaldā un nokonstatēsi ka ir liela un dārga ateja, tālāk? Ja tev nav iemesli tur braukt, nebrauc. Es tajā bedrē pēdējoreiz biju pirms pieciem gadiem [pagājušā gada 25. janvāra lidostas “Rīga” apciemojumu neskaitīsim, rīgas centrā es nebiju] – vēlējos apciemot jūrmalā dzīvojošus radus un pievienojos ekskursijai no skolas, kuru pēc tam noteiktā vietā rīgas centrā pametu. Nākamo reizi tur būšu atgriežoties latvijā un kad vajadzēs iepirkt kādas detaļas priekš audī.

nevertell
    Participant

Nē, nu kā tūristam varētu būt forši pastaigāties pa vecrīgu un parkiem. Bet tas der tikai tad, ja tev tādas lietas patīk.

Man lielā dienas burzmā centrs liekas pretīga vieta.

Mad182
    Participant

Ja ir kompānija un kaut kāds plāns kur gribas doties kaut ko darīt/skatīties/pirkt, tad arī brauc. Jēga tā pat vien 200km braukt lai visu dienu Rīgas centrā nonīktu? Tur nav ko visu dienu tā pat vien darīt. Tad es labāk pa mežu staigāju 😀

Foxsk8
    Participant

msh: +1

Varoņpilsētu apmeklēju reizi gadā, varbūt divas reizes, un tikai ja ir vitāla nepieciešamība, kaut ko nokārtot, izbīdīt, utt….

Talismans
    Participant

Rīgā, tad ir nenormāli daudz iespēju, dažādas izklaides vietas, kur spelēt boulingum tenisu, furbolu, golfu, mini golfu, biljardu. Var ar riteņiem pavizināties pa mežu vai mežparku. Klubi, bāri, kafejnīcas, teātri, kino, muzeji, braucieni ar kuģīti, kartings, utt.

Ko darīt Rīgā – varbūt vēl ko noderīgu var atrast.

shady
    Participant

Varbūt pietiks spamot savu www visur? Vieta zem saules katram ir jāiekaro pašam, nav smuki šādi rīkoties. Saprotu, vienreiz, divreiz, bet te jau katrā otrajā tēmā! Ja vēlies reklāmu, tad par to būs jāmaksā – sazinies uz [email protected]. Bet, ja turpināsi spamot, tiks pieņems mērs. Izsaku brīdinājumu.

akms47
    Participant

Banu viņam, Bananu. 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā