Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Ko gribētu saņemt dāvanā? Izsakās džeki!
Pašam jau arī apnicis saņemt tradicionālās dāvanas – odekolonus, dezodorantus, skuvekļus, pastulbus suvenīrus…
Tāpēc palīdzēsim dāmām iegādāt dāvanas priekš mums pašiem!
Protams, ja mēs saejamies ar Stīvā Balmera vai kāda deputāta meitu – droši varam izteikt mājienu, ka ilgojamies pēc jaunākā “Suzuki” moča vai kabrioleta. Bet, ja nu izredzētā ir nabadzīga studente?
Tātad: kāda dāvana sagādātu vislielāko prieku?
Man jau patīkās, ja mani pārsteidz. Var arī būt kāda pastulba dāvana – dārza šķēres, maximā pirkts zemes mēslojums 20kg paka ar atlaidi par 70sant :D:D galvenais jau tomēr, ka pats cilvēks ir ieradies. 😉
p.s. tīri labi der arī kkāds drēbes gabals ar kādu interesantu uzrakstu/bildi, bet tā jau tāda kažuāla dāvana..
vislielāko prieku man sagādā, kad mani kādā manā jubilejā apsveic visnegaidītākie cilvēki 😉
Man ir 22 gadi. No vecākiem, daugiem – vairāk vēlētos saņemt ko praktisku, noderīgu un vajadzīgu. No savas meitenes, ģimenes – ko jauku, mīļu, interesantu.
btw es ļoti ceru ka foxss viņu pie kompja nepiejūdza 😀 :duno:
kautkadu sikumu (šķiltavas, pīpi, piekariņu, mākslas priekšmetu)
krūšturi, zobubirsti utt
Paņem nopērc toletes papīru un saraksti kādus dzejoļus un protams vēl kautko klāt… Esi cilvēks DOMÄ€!
Cerams,ka nenodzers:)
labākā dāvana svētkos būtu mīļotā sievete blakus, Jāņu siers zobos un alus kauss rokā.
Es gan to sieru un alu kuņģī iedabūšu nevis visu nakti rokās turēšu :party:
Tomēr domāju, ka neviens vīrietis neatteiktos no profesionālas erotiskās masāžas….
Preses relīzes