Ko nespēja Sony Ericsson, spēja CyanogenMod komanda

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ko nespēja Sony Ericsson, spēja CyanogenMod komanda

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Iznācis atjauninājums 7.1 viedtālruņu alternatīvās programmatūras paketei CyanogenMod. Tagad katram ir iespējams uzinstalēt savam Android viedtālrunim visjaunāko programmatūru Android 2.3.7, kura oficiāli darbojas vienīgi ASV uz Nexus S 4G.

Pats interesantākais ir tas, ka atbalstāmo tālruņu klāsts papildinājies ar līdz šim problemātiskajiem Sony Ericsson Xperia izstrādājumiem, kuru novecojusī programmatūra sagādājusi galvassāpes ne vienam vien SE cienītājam.

Ar CyanogenMod 7.1 palīdzību iespējams uzinstalēt Android 2.3.7 šādiem SE tālruņiem:

Sony Ericsson Xperia X8

Sony Ericsson Xperia Mini

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Sony Ericsson Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Arc

Sarakstā nākuši klāt arī jaunākie HTC, LG, Samsung modeļi; pilns saraksts šeit. Vecākie atbalstītie modeļi meklējami šeit. Pavisam tiek atbalstīti 68 viedtālruņu modeļi.

blogu un forumu, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Pie tam iespējama arī garantijas zaudēšana.[/color]

SE ir oficiāli atzinis neatkarīgo izstrādātāju programmatūru uz saviem tālruņiem, bet vienlaicīgi arī brīdina par iespējamām sekām.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_cm71_1.jpg[/img]

Jaunzems
    Participant

Arī līdz šim jaunajiem Sony Ericsson tālruņiem nebija nekādu īpašo problēmu ar jaunākajiem atjauninājumiem – pilnīgi visiem 2011. gada modeļiem ir 2.3.4!

Evers
    Participant

Par CM interese ir, jo gribās aizvākt daudzus oriģinālos krāmus, kas galīgi nav nepieciešami. Bet tāpat vēl aizvien nav atbalsts priekš mana Wildfire S. Un jā, man viņš ir S-ON, un pagaidām bez 50 bakšus vērtā XTC CLIP var aizmirst par rūtošanu. Izmest 50 bakšus par verķi, ko izmantošu 1x, negribas.

AlienZ
    Participant

Starp citu, čaļi no MAD Team ir godam pacentušies noportēt CM uz Samsung I5500 Galaxy 5 – https://www.madteam.co/2011/10/08/new-release-cyanogenmod-7-1-v1-6-for-g5-users/

Lietoju un atzīstu par labu esam. 🙂

zinkarigais
    Participant

Jā CM ir ļoti labs. Uzliku uz savu XPeria Mini Pro. Dotajā brīdī man ir 2.3.6 versija. Esmu jau ļoti apmierināts. Ja tel. intensīvi nelieto priekš interneta un visādiem video, tad baterija velk pat 5dienas. Ar oriģinālo SE softu, tad bija neiespējami. Domāju, ja vēl atslēgtu visus vizuālos efektus un vēl tur ko, tad ietu vēl ilgāk.

BERILS
    Participant

Un vel piešpricējam klāt savam andrim v6 supercharger update 8… un padaram savus budžetniekus par EVO 3D , SGSII , un pārējiem šīs pasakas zvēriem 😀

Tomēr man kaut kā gribētos redzēt uz sava LG griežoties MIUI , bet viņi kakas nelaiž ārā portus priekš MDPI…. cerams p500 parādīsies cilvēki kuri varēs pārportēt šo romu….. viņš ir gan smuks/ērts/un Ä€TRS !

MIUI review’s : https://www.youtube.com/watch?v=x6yY53Kcc0w

AlienZ
    Participant

Kāpēc tāds sarkasms? Neuzdrīkstos teikt, ka ar CM mana budžeta truba palika ātrāka nekā ar stock ROM, taču lēnāka arī visnotaļ ne un, tā kā ieguvums ir gan baterijas darbības ilgums, gan pāris ērtas fīčas, tad kāpēc nelietot? 🙂

muzikalais
    Participant

Uz mana HTC tattoo CM stav jau gadu un ne mirkli nenožēloju ka uzliku.darbojas perfekti un ir daudz vairak iespeju ko orģinalajā stock nevareja.JO nez kapec ražotajam likās ka dzelži nepavilks,piem live wallpapers .Bet katra ziņā ja gribat savam tel kadu jaunu odziņu izskatu,iespējas iesaku tieši CM .

P.s iesaku tiešam palasīt info par root tiesībam un pašu CM lietošanu jo vajadzēs šadas tādas datorprasmes (bet šeit jau visi gudri cilvēki gan jau sapratīs)

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?