ko nozīmē: padziļinātas zināšanas IE

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki ko nozīmē: padziļinātas zināšanas IE

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

Tā kā rīt darbā ņemu sekretāri tad šodien skatot cauri sasūtītos CV pie vienas kandidātes papildus prasmēm atradu šādu ierkakstu.

* padziļinātas zināšanas MS office

* padziļinātas zināšanas Internet explorer

Man ir jautājums kovarētu nozīmēt “Padziļinātas zināšanas Internet Explorer”

Pr ms office es varētu piekrist, wordā tur ir ļoti daudz fīču bet IE mani atstāja neizpratnē 🙂

natolv
    Participant

Nosūti atbildi, un pajautā, ko nozīmē “Padziļinātas zināšanas Internet Explorer”, pēc tam ieposto šeit, un varēs, beidzot, nedaudz uzjautrināties par gudriem IE lietotājiem 😀

Patiešām, nezinu, kas skaitās padziļinātas zināšanas IE…

migors
    Participant

Rīt darba intervijā pajautāšu 🙂

APOC
    Participant

Izpratne kā pareizi ievadīt proxy parametrus/exceptions. Spēt pieslēgties pie FTP izmantojot IE funkcionalitāti. Notīrīt nevajadzīgos addonus/restore default settings. Security/Privacy/Advanced sadaļu pārzināšana.

Uzņēmumos, kur strādā ar n-tajām web aplikācijām ir ļoti svarīgi uzturēt “tīru” IE, lai nesāktos visādi javas un citi gļuki.

Nav raķešu zinātne, bet parasts mirstīgais vairums iespēju nezin.

WordPad
    Participant

Tas nozīmē ka viņa māk strādāt ar internetu. Explorer vienkāršiem cilvēkiem skaitās internets, tā to dzirdu no viņiem diendienā. Nav ko brīnīties. 🙂

Ralfie
    Participant

Man gan šķiet, ka tas nozīmē, ka tava jaunā sekretāre mācēs apiet prokša/rūtera bloķētās lapas. un to, ka tu viņai reāli maksāsi par sēdēšanu “draugos”.. :D:D:D

RicoPico
    Participant

Rēciens! 😀 Tā tas patiesībā arī varētu būt…

TrakaisKursis
    Participant

Š is lika notikt manai dienai! Paldies!:)

Kon
    Participant

migors tā arī nepateica, ko atbildēja kanditāte .. mošk jau pirmajā dienā uz galda paņēma priekšā 😕

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā