Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko parasti ēdam brokastīs?
Tikai nocitēju sen dzirdētu frāzi.
kafiju pēc tam uzdzeru virsū tikai brīvdienās, jo darbadienās nesanāk laiks, jāskrien uz darbu…
iepriekšējos dažos gados iestrādājās ieradums kafiju dzert darbā, uzreiz pēc pārbaudes un atbildēšanas uz steidzamākajiem e-pastiem… tagad gan esmu uzkalpojies pa karhjeras kāpnēm līdz melnstrādniekam un kafiju sanāk paostīt vien pusdienās…
p.s. KÄ€PĒC brokastu pārslas ir vienā ailītē ar rolltonu?????
Un vēlāk gribas arvien labāku un, likumsakarīgi, arvien dārgāku, vai vismaz nekādi negribas atteikties no iesāktā, kaut arī, iespējams, nevari vairs atļauties. Tāpēc nemaz nesāku. Negribas-spēks ir ļoti nopietna lieta.
Darbdienās
Katru rītu ceļos ap 6.30, jo ir jāsataisa bērni uz dārziņu. Pēc tam vairs laika nav un skrienu uz darbu. Vai nu nopērku ko pa ceļam vai pagaidu pusdienas, kad aizeju paēst kādā ēdnīcā vai ātrās ēdināšanas iestādē, vai arī sagrabinu ko lielveikalā. Mājās esmu vakarā, kad vairs nav spēkā kaut ko gatavot un bērni parasti ir jau paēduši un jau guļ. Parasti aizeju arī es gulēt, atsevišķos gadījumos arī kaut ko ieknābāju.
Brīvdienās
Cenšos pagulēt maksimāli ilgi. Parasti brokastis ur arī pusdienas (vai otrādi). Parasti cenšos pagatavot ko garšīgu. Tad vakariņas pakārtotas dienas plāniem.
Vajadzētu takš kropļiem izmirt dabiskā nāvē – no bada.
Veči, vajadzētu samesties un kaut kā betonu ierpiecināt? Ko sakat?
Ko tagad ?
Brivdienas Kautkas kas ir.