Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko vajadzētu modernizēt Notepad v.3.0?
azazul
Man tava lapa atgādina klasiku, kamēr kaqp
Jā- dažādas krāsu variācijas noderētu; cianīda zilā krāsa nevienam netraucē, svarīgākais – kurš tonis labāk izskatītos? Es, piem. gribētu bik gaišāku to zilo krāsu.
Par zilo krāsu: Varam izveidot piem vienu versiju Zilā krāsā, otra, layouts nemainās, bet krāsa piem aiziet uz zaļu, oranžu, varbūt pat baltu, melnu, utt…
Karqp vispirms ir jāizveido viena standarta versija, tā teikt tā zilā versija, pēc tam būs vieglāk visus pārējos skinus saveidot, vienkārši ja daudz murkājās par to skinu, paliek mazāk laiks viņu realizēt līdz dead lainam, tas ir, līdz februārim.
strupceļš
Un veltīgi noliec mefisto sakot, ka beginners varētu to uztaisīt… stils ir vienkāršs un izsmalcināts, bet oriģināls.
Bet nu mums tauta tāda, kas kaut ko extravagantāku/modernāku grib!
Bet taisnība, ka ātri jāņem kaut kas par pamatu un jābīda tālāk… darba būs daudz.
Ok, pateikšu kas man nepatīt kaqp
#
Mani galvenie iebildumi (neskaitot krāsu) ir par to ka dizains nesatur paktiski nekādu infirmāciju. Tur ir tikai daudz teksta .. pat no SEO vienokļa tas ir nepareizi, nemaz nerunājot par cilvēkiem kas to lietos.
Rekur ir vēlviens layouts a.k.a uzmetums (
P.S.
Blogveida izskats ir galīgi garām, ja notepad.lv grib kļūt kaut cik konkurējoš datuvei vai bootam!
Ja grib konkurēt, tad jāveido lapa, kura ir vienkāršāka un saprotamāka kā citas, nev lapa kurā ir daudz blingblinga, no kuras sāp acis un kur neko nevar atrast.
Abas versijas atšķiras ne tik daudz ar iskatu, kā ar saturu.
IMO, daudz labāks variants būtu taisīt publisku balsošanu
un velams ar nevis tikai 2ām iespējām bet 3, 4 vai vairāk.
Plus savam variantam vari vēl saveidot pārējās lapas, kā PM, meklēšana, lietotāju saraksts, utt.. Lai apmēram var zināt, jo dizainam visās lapās jābūt vienotam.
Anyway, es esmu diezgan drošs ka manu variantu phpbb nepavilks.
Es tiešām labāk redzētu vēl citus dizaina variantus.
P.S. seach šablons jau ir taāu augstāk.
Pat ja sākumlapa vizuāli ir salipināma, tas tomēr būs ÄŠ’Š½ risinājums. Un es tiešām šaubos vai forumu un mailbox’u varēs salipināt. Tas tavs phpBB nav apgādāts ar XSLT layer’i . Tu nespēsi veikt transformācijas tādos apmēros.
BTW, kāda kaqp
tev klikojama versija ir? Linku please.
Bet jebkas kas parādās uz tumšā-puscaurspīdīgā fona būtu jātrāda ar javascript ..
Un nevienu no tiem skatiem nevar uskatīt par pabeightu.
Piemēram dažas lietas ko vajag pārtaisīt :
autorizācijas skats
Varbūt krāsas brūnas var atstāt, bet layouts uz minimālismu būtu laikā.
Ko saki?
Ja taisa citu dizainu tad taisa citu.
Tai brīdī kad tu mēģini kaut ko pielāgot “tā kā citur” tad rodas liepajniekiem.lv ..
Nez .. man ir alerģija pret mutatnu armiju.
Preses relīzes