Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › Kohana v3.1.3.1
Starpcitu, nēesmu lietojis Fuel, tikai lasijis dokumentāciju – kā tur ir ar ORM, esmu dzirdējis ka viņš nav diezko pārdomāti izstrādāts, bet varbūt kļūdos.
Katrs klauns, kam nav slinkums tagad veido savus freimworkus. Okei- taisiet, bet paturiet pie sevis. Multipurpose rāmis tā pat kā cms NEKAD NEVEIC VIENU DARBU pilnībā. Notestē performanci ar purpose rāmi, bez rāmja vispār un ar CI/kohana/ZF un citiem rāmjiem. Ja neesi galēji kontuzēts un spēj izšķirt atsķirību starp mem peak ~500k uz lapu un 2mb uz lapu, tad sajēgsi par ko iet runa. Lai gan, tad vispār nebūtu tik ģeniālu komentāru no tevis te.
Un ne no kurienes mani neizspļāva 🙂 Man apriebās diskutēt ar tādiem amatieriem studenteļiem kā tu par acīmredzamām lietām, tāpēc es tur vienkārši vairs neeju 🙂
Un savu MVC/HMVC vispār vari iebāzt vietā, kurā saule neiespīd.
Domāju, ka vienīgais un labākais veids ir izmēģināt pašam!
Klauns…
Grāvim lielā sāpe :> atļāvos “neargumentēt” kā suns pie kājas, pēc pirmā pieprasījuma :> laikam esmu slikts cilvēks.
Viņš ir krietni ātrāks par citiem ORM. Jācer, ka uz ātruma vārda nav upurēta funkcionalitāte.
daGrevis, kā šo būtu jāsaprot ?
Orm ir programmēšanas tehnika kā padot un apstrādāt datus. Fuel ORM sistēma ir ļoti vāja vismaz skatoties pēc dokumentācijas tā supportē ļoti maz no tā visa kas man ir nepieciešams.
Vienkārši gribēju piekrist nedaudz mūsu rupeklim, ja nepazīsti kādu vārdu – labāk uzgūglē to un tad atbildi. No offence, lika aizdomāties.
Ko tukši saki “tā nav” vai “tā ir”? Tas tāpat neko nedod. Es prasu “kāpēc Tu tā domā”. Tu pasakai, ka Tu jūties kā suns pie kājas. Loģika? Mamm-loģika!
Re kur “izraku” to tvītu –
Pizdec pilnīgs. Im outa here.
Preses relīzes