Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Komentari par konkreta razotaja produkciju – tas lietotajiem
Un tehnika par kuru tu jūsmo – jā, bet tas, par ko tu priecājies kā stabilitātes pamatu arī ir lielākais aizkostā ābola veidojumu mīnuss – tā stabilitāte rodas no tehniskajiem ierobežojumiem. Kuri ir uzlikti gan lai samazinātu nepieciešamo kodēšanas daudzumu, gan arī lai zombijus padarītu atkarīgākus – nu, teiksim, aizkostā ābola pārnēsājamo ierīču oriģinālo firmwaru atkarība no īšķūņa. Tā anālā programma vien ir viens no iemesliem kāpēc pērkot abus īpodus, tie tika pirkti ar domu par rockbox. Jā, es zinu par alternatīvajām programmām, pats uz linukša darbināju gtkpod. Un tehniskie ierobežojumi – gribi teikt ka maka lietotājs var ieiet jebkurā datorveikalā un nopirkt jebkuru webcam/kaut kādu paplašinājuma karteli/specifisku USB ierīci ar pārliecību ka tā nopirktā ierīce ar mac os x darbosies? 🙂 Vai arī tie paši īpodi – kāda jēga no ierīces ar viduvējiem dzelžiem un firmwari, kurai nav failu browseris, un kas atbalsta tikai kaut kādus piecus vai cik tur failu formātus? Un vēl piedevām reizēm tie aizkostā ābola dzelži ir tik īpaši, ka nav dokumentācijas. Ja tas nebūtu jau izdarīts, tad es tagad īpodu vietā pirktu toshiba gigabeat – stiprākais atskaņotājs kas atbalsta rockbox, kādas pāris reizes stiprāks par 5G video. Par īpõniem un uz tiem bāzētajiem draņķiem vispār bez komentāriem – piesaiste tam progu veikalam ar aizkostā ābola politiku – nu kaut vai to, ka tāpēc, ka stīvais ir vecs kraķis, kam vairs nestāv, tātad jebkāda erotika visiem ābolzombijiem ir kaitīga un tā iekš app store nekad nenonāks 😀 un cīņa pret jailbreak un tas viss pārējais… 🙂
Taapat kaa noliek Apple, taapat noliek arii paareejaas OS, taa ka nav ko kjert krenkji. Es jau pat nepieveershu uzmaniibu tiem, kas noliek Linux. MAn taa ir vieniigaa OS un miers, Windows nelietoshu personiskaam vajadziibaam.
ar savu vienkāršību Apple arī paņem. un mārketingu protams
par tēmu – pēc gadiem Apple (tāpat kā bībers,rebeka) būs marketinga case study. es domāju Apple paši ir radījuši tos heiterus, es pat teiktu, ir radījuši reliģijas – ‘Apple fanboji’ un ‘Apple ir sū*s’. normālos gadījumos patīk produkts,lieto; nepatīk nelieto. dzīvo tālāk. bet šajā gadījumā cilvēki varētu par to ābolu strīdēties 24/7 un iet krusta gājienos lai ‘apgaismotu tos otrus tumsoņas’.
rezultātā cilvēki visi laiku runā par Apple un finanšu rādītāji iet uz augšu,Stīvs var nopirkt jaunas džinsas
Pasaki man vienu vai tev Ferrari ir kvalitatīvs?
Pasaki man vai Š veices ražotie Rolex ir kvalitatīvi ?
Protams ja tu brauksi ar Ferrari un tam aizmirsīsi ieliet eļlu, tad tu atkal teiksi ka tas ir sapuvis Ferrari, baigā loģika !!!
Nettwerk, bez obid, bet mac.tunt.lv būtu pareizāka vietne, kur fapot uz ābola.
Cilvēki vairs neapzinās, ka dators ir tikai rīks kas radīts konkrētu darba mērķa sasniegšanai. Š is nav labi, tas nav labi, nu ja nav labi un esi neapmierināts par kādu OS sistēmu, rakstiet tak uz ražotāja bug centriem, kas tieši nepatika un lieta tiks atrisināta, ražotāji gaida ieteikumus, nevis nolejiet viņus ar sūdiem.
Un ja produkts ir pārāk dārgs, tad ir tāds teiciens: Nemēdz būt dārga cena, vienkārši ir pilns idiotu kuri nemāk nopelnīt šo lietu, lai to iegādātos.
vīriešu apple
Ilgi nebija neviens džihads aizsākts, nu vajadzēja te vienam tirliņam izcelties…
Preses relīzes