Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Komentari par konkreta razotaja produkciju – tas lietotajiem
P.N. Eksistē arī daži normālāki brendi, kuri ražo tīri normālus, klusus PC, un par cik viņu kastēm nav virsū aizkostā ābola simboliņš, cena vienalga ir adekvāta… 🙂 Pašam savulaik sanāca saskarties ar dažām fujitsu siemens kastēm, nu tīri neko, tāds pats klusums kā no manas kastes, kurā bija ielikts rūpīgi izvēlēts cietucis un četri 12 cm veņķiki 🙂
b) tehniskā līdzība:
bet par ko tad mēs šeit runājam? Sysadmins2 runā par “tām pašām detaļām” tikai citā kulītē, ko arī Tu daļēji apstiprini & ko es visu laiku mēģinu parādīt 😀
tā pati toyota & lexus – japānā/amerikā to pašu auto, ko pie mums pārdod kā toyota land cruiser v8, tur tirgo kā lexus. Tepat LV ir redzēti šie no ASV atvestie autiņi ar otru brendu. un kāda viņiem atšķirība – max salonā kaut kas mazliet citādāks/pamainīts. Tas pats ar maybach/S class – pēc tehniskajiem datiem auto vienādi, vien salons mazliet samainīts/pārtaisīts.
Apple vs PC – tas pats = iekšas ir tādas kādas ir, ārpusīte pietaisīta – kur cepiens par viena smirdēšanu un otra “pārākumu”?
un stacionārajiem:
Es sev saliku, ko es gribēju, tagad protams tas viss izskatās kulturāli un ir papildināts ar vel vienu videokarti, bet domu tu sapratīsi.
Varbūt gribi paskrieties? Kurš ātrāk video norenderēs, kuram būs komponentu temperatūra un klusuma ziņa klusākais dators testējot piemēram uz Prime95?
Stabilitāte, hmm, aiziet, es pat OC neņemšu nost 🙂 Pie maksimālās noslodzes CPU temperatūra 38C, ar pēc iespējas mazākajiem ventilatoru apgriezieniem.
Padomā tikai vienu-tev grūti darbiniekus atrast,bet neaizmirsti,ka neviens normāls darbinieks pie tāda priekšnieka kā tevis neies(vari jau stāstīt tagad,ka zem tevis 2000 darbinieki strādā)…Tu varētu maksāt cik gribi,bet ar tādu priekšnieku kā tevi pat suņus ķert nevarētu…
Vai šis maz sajēdz, ko nozīmē firma ar 2K darbiniekiem…
Are Apple computers better than Microsoft-based computers? Is one better than the other when looked at empirically, based on data and analysis and testing and objective comparisons?
It doesn’t matter.
Preses relīzes