Man standarta vinam bija Vista Home 32 bit es vinu izdzēsu jo vinai sakas kautkadi gluki un ieliku Windows 7! Nu i vot luk vai garantija noteiks ka stāv Windows 7 nelegālais vai garantija par to nepazudis ja nav istais OS!1
A neka nevar atgūt Windows vista jo itka man ir recovery partition bet es nezinu ka vinu palaist!!!
Ko iesakāt šada gadījuma!?!?!?!?
Ja ir,tad nav no svara kas Tev tur virsū.
Un neaizmirsti par stingru nostāju.
Kompis pa garantijaij
un pārējais teksts vispār
P.S. ķirzakam točna nav taisnība par tām autorizētā servisa prasībām… t.i. prasīt jau viņi var, bet pamata tam nav.
P.P.S. WerNeo -> ja serviss saka, ka nav bijusi pareiza ekspluatācija, tad viņiem tas jāpierāda. A pierādīt ta nevar.
P.P.P.S. KaNeiet -> a kas, mūsu valstī visi likumi ir atcelti, vai kā? Un necitē te garantijas noteikumus, likums ir spēcīgāks.
KaNeiet, tu esi cirvis vai izliecies? Vai arī neesi izliecies? (adminam – es tikai pajautāju nevis apgalvoju
Par likumiem:
“.. attiecības, kas nav regulētas ar Garantijas līgumu, ir risināmas saskaņā ar piemērojamajiem normatīvajiem aktiem un Civillikumu.”
“Visi strīdi starp Pusēm tiek risināti sarunu ceļā. Ja vienošanās netiek panākta, strīds tiek nodots izskatīšanai Latvijas Republikas tiesā Latvijas Republikas normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā.”
“Interesēties par ražotāja, pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja piedāvātajām garantijām vajadzētu jau pirms preces iegādes vai pakalpojuma saņemšanas.”
“Svarīgi arī zināt, ka garantiju nevar pieprasīt – tā ir pārdevēja vai pakalpojuma sniedzēja brīvprātīgs apsolījums, tādēļ vienai un tai pašai precei dažādos veikalos var būt dažādi garantijas nosacījumi.”
A izskrūvēsi HDD, būs vien jāpiekrīt uz maksas remontu vai arī pašam jāremontē.
nea, WerNeo, nebūs gan. Tiesa, liels čakaris griezties PTAC, tiesā, utt.
Lasi KaNeiet postu.
Sevišķi jau:
– 6.pants. Netaisnīgi līguma noteikumi
– 13.pants. Ražotāja, pārdevēja un pakalpojuma sniedzēja pienākums nodrošināt preces vai pakalpojuma atbilstību līguma noteikumiem.
(3) Ja preces vai pakalpojuma neatbilstība līguma noteikumiem atklājas sešu mēnešu laikā pēc preces iegādes vai pakalpojuma sniegšanas, uzskatāms, ka tā eksistēja preces iegādes vai pakalpojuma sniegšanas dienā, izņemot gadījumu, kad ražotājs, pārdevējs vai pakalpojuma sniedzējs normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā organizētā ekspertīzē pierāda pretējo.
bez tam var pameklēt kur bija tas likums, kas nosaka, ka kompjiem ir jābūt vismaz 2 gadu garantijai… tur arī jābūt interesantiem tekstiem
Pirms visām šīm darbībām, PTAC vērsties var tikai pēc konsultācijas.
Bet! Akumulatori ir ļoti slidena lieta.
P.S. Un lielajā vairākumā, slēdzieni parasti sakrīt gan garantijas remonta veicējam, gan neatkarīgajam ekspertam. 🙂
P.P.S. Ar izņemtu HDD, Tev vienkārši atņems garantiju un varbūt vēl palūgs samaksāt par diagnostiku.
visiem tauriem un taurinjiem, mhhhh
konkreeti laptops tiek paardots ar konkreeto os. un paardeveejam ir poxuj, jo ne jau jams garantijas remontu veiks :>
bet! autorizeetais serviss, IT SEVISKJI, brendotais, strikti pietureesies pie iso noteikumiem un IR TIESIIGS noraidiit garantijai taadu iekaartu, uz kuras ir veiktas darbiibas, kuras NAV atrunaatas user manuaalii, mhhhh
ob1, pieveries…
tava “datorpasaule” jau sen visiem paziistama :>
ja kaarba naak ar oem vistu, tad PEEC garantijas noteikumiem uz taas arii jaatrodas sjai vistai! ja ar linpus, tad linpus :> jaa, jaa, palasiet kaadreiz termus…
un par datu drosjiibu… veel reiz lasam!!! par sava utainaa p0rna drosjiibu atbild pats users, nevis kautkaadi engjelji…
ob1, sen nav bijis hollywar :>
Edit: Un ar “Legālo” Xp, HP laptopu arī esmu nesis un nekādā vaina
P.P.S. Ar izņ emtu HDD, Tev vienkārši atņ ems garantiju un varbūt vēl palūgs samaksāt par diagnostiku
kādēļ? man tas šķiet pavisam muļķīgi!
jebkurā gadījumā garantiju nedrīkst atteikt tādēļ ka neizmanto to par ko esi papildus samaksājis – respektīvi windows vista. ja uzinstalēsi ubuntu, xp vai w7 – garantija nevar tikt atteikta. operētājsistēmas pārinstalēšana galīgi neštimējas kopā ar “nepareizu ekspluatāciju”
Preses relīzes