program faili ari eed normali tapec jadod vairak
chali ej gulēt .
Rīts gudrāks par vakaru ….
Uz vienas pliks Windows + uzinstallētās programmas, uz otras – spēles, mūzika, filmas un cita personīgā draza. Es tādu dalītu ~40 GB XP sistēmai, 50 GB ja Windows 7. Un otra daļa no visas pārējās cietā diska vietas.
Nepieciešamība ?
Un kas tev diktē to nepieciešamību ?
Vienīgais kas tev kaut ko diktē tas ir biezpiens tavā pustukšajā paurī.
Tas arī ir vienīgais krenķis.
Pff… reāls dārzenis.
Vienīgā dzīves diktētā nepieciešamība būtu atšaut tevi.
So.. runājot par restartiem.
Ja nav zilā loga un eventlogos nekā nav tad viss drīzāk saistīts ar dzelžiem.
Nu a te nav daudz variantu.
Sāktu ar ramu un barokli.
Ak jā.. un atinstalētu visādus sūdus kuri “izskaistina” winduli.
Tie mēsli kā likums rada vairāk problēmu nekā jēgas no šiem.
Uz vienas pliks Windows + uzinstallētās programmas, uz otras – spēles, mūzika, filmas un cita personīgā draza. Es tādu dalītu ~40 GB XP sistēmai, 50 GB ja Windows 7. Un otra daļa no visas pārējās cietā diska vietas.
Nepieciešamība ?
Un kas tev diktē to nepieciešamību ?
Vienīgais kas tev kaut ko diktē tas ir biezpiens tavā pustukšajā paurī.
Tas arī ir vienīgais krenķis.
Pff… reāls dārzenis.
Vienīgā dzīves diktētā nepieciešamība būtu atšaut tevi.
So.. runājot par restartiem.
Ja nav zilā loga un eventlogos nekā nav tad viss drīzāk saistīts ar dzelžiem.
Nu a te nav daudz variantu.
Sāktu ar ramu un barokli.
Ak jā.. un atinstalētu visādus sūdus kuri “izskaistina” winduli.
Tie mēsli kā likums rada vairāk problēmu nekā jēgas no šiem.
man liekas bakstot reg tweakus ramam kko esmu uzkarinajis, kip ja sistema aiziet lidz paterinam 55% tad kompis izrubijas, restartejas! shis ir mans variants esmu limitejis ram paterinju
…
Tev arī jauku dienu! 🙂
man skiet, ka labaak butu uz vienas tik pliks Windows, progas uz otras lai nejauc pratu Windai, a to sanextnextos n-taas drazas un atkal restarteesies Win…
es visvairak nosliecos uz RAM tweakiem un vai uz Shkibajiem draiveriem. Tagad jaunakie draiveri iznak puse shkibu betu versiju, kas ari noved pie sudiem! Tad doma iet firefoxa vieta panemt kadu operu, chromi un bus viss labak
Tālāk – tikai un vienīgi reinstall. Ko tu āksties, cilvēk… da nafig vispār x64 te? Tev čo – vairāk kā divkodolnieks? Vairāk kā 4 GB atmiņas? Kas attiecas uz Windozi, tur 1001 nakts pasakas var stāstīt. Agri vai vēlu viss noplīst, īpaši, ja nav taisnas rokas. Un tev vērpes leņķis viennozīmīgi ir lielāks par 90 grādiem, kā minimums.
Mazliet offtopic varbūt, bet Marks Rusinovičs ir uzskatāmi pierādījis, ka no RAM optimaizeriem ir tikpat daudz labuma, kā mironim no kompreses…
Tālāk – tikai un vienīgi reinstall. Ko tu āksties, cilvēk… da nafig vispār x64 te? Tev čo – vairāk kā divkodolnieks? Vairāk kā 4 GB atmiņas? Kas attiecas uz Windozi, tur 1001 nakts pasakas var stāstīt. Agri vai vēlu viss noplīst, īpaši, ja nav taisnas rokas. Un tev vērpes leņķis viennozīmīgi ir lielāks par 90 grādiem, kā minimums.
4 gadi turas 😀
profilaksei varu iemest tjuningu
Autoram: Palūdz kādam zinošam draugam, lai Tava datora operatīvo atmiņu notestē, kaut vai ar to pašu “Memtest86”. Tad attiecīgi, ja kāds no RAMiem ir beigts – izvāc to laukā. Kā arī noinstalē visus tos savus “Ram Saverus” un citus “datora optimizatorus”. Funkcionējošam un veselam datoram ar tādā pašā stāvoklī esošu operētājsistēmu, ko nav noēdis kāds “Win32.Virut” tipa vīruss, nekāda trešās puses programmu piedāvātā optimizācija nav vajadzīga.
Pārējiem maniem draugiem: Windows pārinstalācija pie beigta RAM nekādu risinājumu nedos – tas būs vienkārši iztērēts laiks, tāpēc netērēsim laiku darot muļķības, bet vērsīsimies pie konkrēta problēmas risinājuma.
Videokarte parkarst jo shkibi draiveri salikti, varbut firefox bugaina versija, opera loti labi flashuss velk!
Mūžā neesmu redzējis, ka kādai ierindas videokartei varētu uzlikt šķībus, no oriģināliem avotiem piedāvātus, draiverus (ir izņēmumi, protams, bet neizraisa šādus, Tevis minētos simptomus). Firefox neriktīga versija, un izraisa datora pārstartēšanos? Aplami. Drīzāk to varētu darīt tavi “RAM optimizatori”, vai arī, kas līdzīgs varētu notikt, ja esi izslēdzis datora “Virtuālo atmiņu”, kaut gan tad parasti Firefox vienkārši izmet kļūdas paziņojumus.
Gluzhi raut valja kasti un mainit visu pec kartas, barokli, RAM netaisos un tas ir lieki
Ja vien Tev tās citas detaļas, pret kurām būtu mainījis, ja būtu – ir un nav jāpērk, tad detaļu mainīšana ir pat citreiz vieglākais variants, kā noteikt, kura detaļa tad īsti ir beigta.
Apdomājies, un pēriens Tev par Tavām deklarācijām! (*)
P.s. jā.. kūma ieteiktajai opcijai par barokli vispār arī piekritīšu – iespējams, ka tas varētu būt vainīgs, gadījumā, ja RAM ir vesels.
Mazliet offtopic varbūt, bet Marks Rusinovičs ir uzskatāmi pierādījis, ka no RAM optimaizeriem ir tikpat daudz labuma, kā mironim no kompreses…
4 gadi turas 😀
profilaksei varu iemest tjuningu
Nospied uz klavas kalkulatora pogu un turi (ja ir tāda )pie 110-tā kompis paģīps !!!
Es tā draugam kkādu AMD X ar 4 kodolu proci un 6gb ramu un tur turbo qkvatro video ar 2gb ramu nokarināju uz win7 32bit
Izcila tēma! Runājiet vēl, tiktiešām uzbudina (*).
Autoram: Palūdz kādam zinošam draugam, lai Tava datora operatīvo atmiņu notestē, kaut vai ar to pašu “Memtest86”. Tad attiecīgi, ja kāds no RAMiem ir beigts – izvāc to laukā. Kā arī noinstalē visus tos savus “Ram Saverus” un citus “datora optimizatorus”. Funkcionējošam un veselam datoram ar tādā pašā stāvoklī esošu operētājsistēmu, ko nav noēdis kāds “Win32.Virut” tipa vīruss, nekāda trešās puses programmu piedāvātā optimizācija nav vajadzīga.
Pārējiem maniem draugiem: Windows pārinstalācija pie beigta RAM nekādu risinājumu nedos – tas būs vienkārši iztērēts laiks, tāpēc netērēsim laiku darot muļķības, bet vērsīsimies pie konkrēta problēmas risinājuma.
Videokarte parkarst jo shkibi draiveri salikti, varbut firefox bugaina versija, opera loti labi flashuss velk!
Mūžā neesmu redzējis, ka kādai ierindas videokartei varētu uzlikt šķībus, no oriģināliem avotiem piedāvātus, draiverus (ir izņēmumi, protams, bet neizraisa šādus, Tevis minētos simptomus). Firefox neriktīga versija, un izraisa datora pārstartēšanos? Aplami. Drīzāk to varētu darīt tavi “RAM optimizatori”, vai arī, kas līdzīgs varētu notikt, ja esi izslēdzis datora “Virtuālo atmiņu”, kaut gan tad parasti Firefox vienkārši izmet kļūdas paziņojumus.
Gluzhi raut valja kasti un mainit visu pec kartas, barokli, RAM netaisos un tas ir lieki
Ja vien Tev tās citas detaļas, pret kurām būtu mainījis, ja būtu – ir un nav jāpērk, tad detaļu mainīšana ir pat citreiz vieglākais variants, kā noteikt, kura detaļa tad īsti ir beigta.
Apdomājies, un pēriens Tev par Tavām deklarācijām! (*)
P.s. jā.. kūma ieteiktajai opcijai par barokli vispār arī piekritīšu – iespējams, ka tas varētu būt vainīgs, gadījumā, ja RAM ir vesels.
kur dabut memtest krakotu versiju?
dabuju pats
Nu bet no shkibiem draiveriem videne jau ari parkarst ne ta?
..es kko sapisis esmu tweakojot xp, pedeja laika visadus perfermance saliku milzum daudz visadus tweakus regedita, system kontrol paneli..
Tālāk vairs nelasīju. Clean install.
P.S.
windows nav parinstalets jau kadus gadus 3-4!
Mazohisms digitālā formātā.
Tas nav arguments. Man XP Pro “install-time” – 2007. gada jūlijs. Viss aizvien notiek pa skaisto.
eventa shito parada, diemzhel goglejot atradu atrisinaju tiaki reinstall palidz, jo nobruka windas ram sistema 🙁
Preses relīzes