Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Komplekts "Nozodz kaimiņam Wi-Fi!"
BackTrack Linux
[imgr]
Novecojušā standarta WEP laušanai tiek lietoti jau zināmie drošības caurumi. Ar WPA ir sarežģītāk, tiek lietotas tradicionālās BruteForce metodes. Bet tā kā nepieredzējis ierindas lietotājs reti izvēlas sarežģītas paroles – metode bieži nostrādā.
Paldies manu senču tālredzīgai taktikai, no tuvākā kaimiņa dzīvoju vismaz puskilometra attālumā, plus vēl tas, ka pa teritoriju brīvi pārvietojas 2 ne visai draudzīgi kaukāzieši, tad šitas ūnikums mani sevišķi neuztrauc 😀
problēma paņemt stiprāku antenu? 😀
filozofiski domājot, ja visi sāks zagt internetu no otra, internets apstāsies! 😀
spriizha, nedomāju, ka antena palīdzēs, ja reiz manai wireles kastītei raidīšanas maximums ir ~30-50 metri 😀
30-50m? Teh.specifikacija klaja lauka (tavs gadijums) sola 150m, ja ne vairak pat. Tas ir atkarigs ari no 2.gala klienta, ja 1 klepjiniekam nem pie 50m, tas nenozime, ka citam nenems pie 80m.
Bet sis raksts ir par urbanizetu vidi, ne galigiem paakiem 🙂
rūterim parasti parādās pievienojušies MAC
Bet ja nu lietotājs nav tik gudrs un zina aptuveni tik daudz cik nospiest enter un ieiet draugiem.lv? 😀 Tad viņam tas rūtera paziņojums īpaši daudz ko neizteiks.
Nu ir man optika… nu man ko.. baigi žēl ka kāds tur lieto to wi-fi ?
Nav jau teikts ka tas kurš atstāja savu wi-fi bez paroles nedara to apzināti.
Nu ir man optika… nu man ko.. baigi žēl ka kāds tur lieto to wi-fi ?
Īsts Latvietis, ne mūžam!
Preses relīzes