Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Konferencei tiek gatavots Internet Explorer 9
Pēdējie zināmie IE9 veiktspējas un kvalitātes dati redzami bildēs, jaunie rezultāti būšot tikai martā pēc konferences.
MS ir pierādijis ka var, kaut vai viņu jaunais antivīruss. Ne kur nav teikts ka IE 9 būs sūds.
Tiešām dažreiz tas izskatās aprobežoti, ubuntu, ubuntu, ubuntu utt. Man stāv ubuntu kā rezerves os un viņš nemaz nav labāks par w7, iespējas ir stipri mazākas. Un piemēru te ir daduz, profesonālās programmas trukst, spēles nav, utt.
Saprotu, ka Notepad kods nav ideāls, bet ja uz visiem citiem pārlūkiem attēlojas normāli, tad kuram līkākas rokas?
Web developeriem vairāk dārba būs…
Man totāli besī, kā Notepad izskatās uz IE8 (uz IE7 viss bija kārtībā). Tagad gaidu, kad dabūšu kādu IE9 betu notestēt.
Saprotu, ka Notepad kods nav ideāls, bet ja uz visiem citiem pārlūkiem attēlojas normāli, tad kuram līkākas rokas?
Tieši par to jau arī es cepjos. IE no dizaina viedokļa un ērtībām ir samērā sakarīgs, bet kādas galvas sāpes taisa veidojot mājas lapas.. nu sorry! 🙁 Nu labi, takā veidojot mājas lapas es pats apgūstu jaunas lietas, un iespējams uzdrukāju kādu koda gabalu samērā nesmuki – visi browseri saprot, IE vienīgais izdomā savu ķīmiju! Būtu Web-kit dzini iekļāvuši tajā pašā IE8 karkasā, un būtu baudāms browsers.
Man totāli besī, kā Notepad izskatās uz IE8 (uz IE7 viss bija kārtībā). Tagad gaidu, kad dabūšu kādu IE9 betu notestēt.
varbūt ja html un css būtu PAREIZI uzrakstīts tad tādas problēmas nebūtu???
IE tur nav vainīgs – vainīgi ir cilvēki kuri sauc sevi par programmētājiem vai kā citādi!
firefox un citiem normāliem browseriem ir tāda lieta kā censties izzīst ko tas lohs tu ir saprogrammējis!!!
varbūt ja html un css būtu PAREIZI uzrakstīts tad tādas problēmas nebūtu???
IE tur nav vainīgs – vainīgi ir cilvēki kuri sauc sevi par programmētājiem vai kā citādi!
firefox un citiem normāliem browseriem ir tāda lieta kā censties izzīst ko tas l**s tu ir saprogrammējis!!!
liekas, ka lasīt pats ne-proti/ne-gribi – vienīgais no pārlūkiem, kurš met visādus brīnumus ārā visbiežāk ir tieši IE … un tas notiek pastāvīgi, jo M$ tak neies pielāgoties kaut kādiem tur vēl standartiem – M$ vienmēr ir bijuši savi standarti
šis ir index un tikai html par css vispār nav ko runāt un tākā nav ko brīnīties kāpēc IE to lapu nepareizi rāda!!!
firefox un citiem normāliem browseriem ir tāda lieta kā censties izzīst ko tas l**s tu ir saprogrammējis!!!
Tad jau jāatzīst, ka normāliem browseriem piemīt mākslīgais intelekts! 😀
gan jau ka ir kkas uz to pusi
Kā ellē var paredzēt, vai jamais būs labāks vai sliktāks, ja viss ko mēs zinam, ir tas, ka šo sauks – IE9.
Tas balsojums ir tikai šamaņiem un tiem, kam kārtējo reizi vajag izlikt savu sāpi, cik viss ir slikti un ka neviens neko nejēdz..
nu ja, IE ir tas interneta pārlūks, kurš audzina “jaunos” programmētājus – to ko universitātes un citas līkās web programmēšanas “skolas” nespēj, to paveic viens pats Microsoft pārī ar Frontpage 😀
nu ja, IE ir tas interneta pārlūks, kurš audzina “jaunos” programmētājus – to ko universitātes un citas līkās web programmēšanas “skolas” nespēj, to paveic viens pats Microsoft pārī ar Frontpage 😀
WTF FrontPage??? tādu arī kāds izmanto???
Preses relīzes